Vesti
Hronika

Pretučena starica u Severnoj Mitrovici

Starica V.V. (88) srpske nacionalnosti pretučena je tokom prethodne noći u svom stanu u Severnoj Mitrovici u koji su upala dvojica maskiranih razbojnika.
Pretučena starica u Severnoj Mitrovici
Severna Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Ovo je Radiju Kontakt plus potvrđeno u Kosovskoj policiji.

Starica je zadobila povrede i prebačena je u Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici, kaže za Kontakt plus zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti.

Incident se dogodio tokom prethodne noći, kada su u stan starice u ulici Kolašinska u Severnoj Mitrovici, po kazivanju oštećene, upala dvojica maskiranih napadača.

Oni su tom prilikom od nje tražili novac i fizički nasrnuli na nju, kaže Hoti.

Iz stana starice u kojem je načinjena premetačina, nije odneto ništa.

Uviđaj je obavila istražna jedinica Kosovske policije.

Nadležni tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj razbojništva i naložio pokretanje istrage.Ostale vesti

Da li je
Ostaje trajna sramota, na celoj Srbiji, a pre svega na vlasti, zato što to gnusno ubistvo, sa očiglednom političkom pozadinom, nikada nije rasvetljeno do kraja, kaže za RTV Kim Borko Stefanović povodom tri godine od egzekucije Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. Sve što je bilo do Srbije, uradila je, smatra Veljko Odalović.
  • 16.01.2021
Skupovi za Olivera ispred SDP-a
Ispred prostorija SDP-a u Kosovskoj Mitrovici, na mestu gde je pre tri godine ubijen Oliver Ivanović, nekadašnji saradnici ubijenog lidera kosovskih Srba pale sveće.
  • 16.01.2021
Prijatelji, poznanici i nekadašnji saradnici pokojnog Olivera Ivanovića smatraju da je njegovo ubistvo političko i da sudski proces na Kosovu ne teče kako treba. Ksenija Božović kaže da bi Oliver, "da je prihvatio neke savete, možda danas bio među nama", a meštani Gračanice sumnjaju da će se odgovorni za njegovu smrt ikada pronaći.
  • 16.01.2021
Pronađeno telo muškarca kod Gračaničkog jezera
Bivši policijski službenik na Kosovu Fadilj Suljević pronađen je mrtav u blizini Gračaničkog jezera, javljaju prištinski mediji i dodaju da se radi o osobi koja je kao svedok bila pozvana u Specijalni sud za zločine pripadnika nekadašnje OVK.
  • 15.01.2021
Kosovski političari na godišnjici u Račku
Kosovski političari odali su danas počast stradalima ispred Memorijalnog kompleksa u Račku.
  • 15.01.2021
Miroslav Ivanović: Oliverovo ime nekome para uši
"Nažalost, sve moje reči se obistinjuju. Prolazi i treća godina i pravog rezultata istrage za izvršiteljem i nalogodavcem nema. Nema pomaka", rekao je za RTV Kim Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera.
  • 15.01.2021