Vesti
Hronika

Pretučen student srpske nacionalnosti u južnom delu Mitrovice

Student Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici srpske nacionalnosti A.Č. napadnut je sinoć u južnom delu Mitrovice i tom prilikom su mu nanete povrede u predelu glave.
Pretučen student srpske nacionalnosti u južnom delu Mitrovice
Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Incident se, kako saznaje Radio Kontakt plus, dogodio nešto pre 18 časova kada su na A.Č. fizički nasrnula trojica nepoznatih napadača koji su govorili albanskim jezikom.

A.Č. su odmah nakon što je prešao glavni ibarski most iz severnog u južni deo grada zaustavila trojica nepoznatih lica i pitala: "Koliko je sati?".

Nakon što je izašao iz jedne od banaka i prešao ulicu, fizički je napadnut i nanete su mu poverede u predelu glave. Policija ga je dovela do KBC.

A.Č., koji je rodom iz Prištine, pomoć je ukazana u Kliničko bolničkom centru u severnom delu Mitrovice gde su mu sanirane povrede koje je zadobio u predelu glave.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji koja je sačinila zapisnik.

Mesto na kojem je došlo do incidenta, po rečima ovog studenta, pokriveno je sigurnosnim kamerama, što je kazao i pripadnicima Kosovske policije sa kojima je razgovarao.Ostale vesti

Porodica Andrejević ponovo na meti pljačkaša
Porodica Andrejević iz Gračanice se po peti put našla na meti pljačkaša. Lopova je u kući zatekla Aleksandra, koja je u trenutku provale bila sama kod kuće, dok je njen suprug Miloš bio na putu.
  • 04.03.2021
KP: Još 669 kazni zbog nepoštovanja mera
Kosovska Policija saopštila je da je tokom 24 sata u različitim gradovima Kosova izdala 669 novčanih kazni zbog nepoštovanja mera u borbi protiv koronavirusa.
  • 04.03.2021
Pokušaj krađe u Gračanici, policija traga za počiniocem
U Gračanici se sinoć malo pre 20 sati dogodio pokušaj krađe. Na meti se našla porodica Miloša Andrejevića koji je bio na službenom putu, a čija se supruga, Aleksandra, nalazila u kući u trenutku kada je provalnik ušao, javlja RTV Gračanica.
  • 04.03.2021
Nastradao zaposleni u rudniku

Rudar B. Č. poginuo je na radilištu rudnika "Crnac" u Leposaviću, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 03.03.2021
Protest u Gračanici šesto veče zaredom

Više desetina mladih, kao i roditelji privedenih mladića, okupili su se šestu noć zaredom ispred policijske stanice u Gračanici, kako bi pružili podršku pritvorenim dečacima.

  • 01.03.2021
Policija izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja mera
Policija Kosova saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.
  • 01.03.2021