Pretučen student srpske nacionalnosti u južnom delu Mitrovice

Student Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici srpske nacionalnosti A.Č. napadnut je sinoć u južnom delu Mitrovice i tom prilikom su mu nanete povrede u predelu glave.

Podeli ovaj članak sa:
 • Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Incident se, kako saznaje Radio Kontakt plus, dogodio nešto pre 18 časova kada su na A.Č. fizički nasrnula trojica nepoznatih napadača koji su govorili albanskim jezikom.

A.Č. su odmah nakon što je prešao glavni ibarski most iz severnog u južni deo grada zaustavila trojica nepoznatih lica i pitala: "Koliko je sati?".

Nakon što je izašao iz jedne od banaka i prešao ulicu, fizički je napadnut i nanete su mu poverede u predelu glave. Policija ga je dovela do KBC.

A.Č., koji je rodom iz Prištine, pomoć je ukazana u Kliničko bolničkom centru u severnom delu Mitrovice gde su mu sanirane povrede koje je zadobio u predelu glave.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji koja je sačinila zapisnik.

Mesto na kojem je došlo do incidenta, po rečima ovog studenta, pokriveno je sigurnosnim kamerama, što je kazao i pripadnicima Kosovske policije sa kojima je razgovarao.

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane