Preminuo dr Nebojša Milovanović

Istaknuti lekar, humanista, direktor Doma zdravlja u Donjoj Gušterici dr Nebojša Milovanović, iznenada je preminuo noćas u 56. godini života. Doktor Nebojša Milovanović bio je dugogodišnji lekar u Domu zdravlja u Donjoj Gušterici i direktor Regionalne bolnice pri opštini Gračanica.

Podeli ovaj članak sa:
 • Dr Nebojša Milovanović (Foto Opština Gračanica)

Bio je veliki humanista, doktor za koga smo slušali samo reči hvale od pacijenata. Doktor koji je imao veliko strpljenje za pacijente i koga je svako imao slobodu da pozove na telefon i zakaže pregled. Za njega je važilo mišljenje da je i starijim osobama pružao podjednaku pažnju i odvajao vreme da im sve objasni.

Milovanović je ostavio za sobom suprugu i troje dece.

Datum i mesto sahrane dr Milovanovića biće naknadno objavljeni.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović i zaposleni u ovoj lokalnoj samoupravi upućuju iskreno saučešće porodici Milovanović.

Ostale vesti

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

 • KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  Kosovska policija uhapsila je danas jednog Albanca zbog sumnje da je „utajio porez“ i time oštetio kosovski budžet za skoro 750 hiljada evra, navodi se u policijskom saopštenju.

 • Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Šef Organizacije ratnih veterana OVK Hisni Gucati, saopštio je danas da je Specijalni sud pozvao na saslušanje još jednog bivšeg pripadnika OVK Sejdija Berišu, prenosi Gazeta Ekspres.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane