Prelaz Rudnica-Jarinje: Policija zaplenila 1.140 paklica cigareta

Na prelazu Rudnica-Jarinje, u mestu Mure kod Raške, srpska policija zaplenila je 1.140 paklica cigareta. Kako navode iz Policijske uprave Kraljevo, ovim je presečen lanac ilegalne trgovine akciznom robom.

Podeli ovaj članak sa:
 • Prelaz Jarinje (Foto Novosti)

Policija je cigarete strane proizvodnje bez akciznih markica i prateće dokumentacije pronašla tokom kontrole automobila beogradskih tablica, u prtljažniku ovog vozila.

Protiv tridesetčetvorogodišnjeg lica sa područja Beograda podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Zaplenjene cigarete su oduzete i predate pripadnicima poreske policije iz Novog Pazara, dodaju iz PU Kraljevo.

Ostale vesti

 • „Oliver to nije zaslužio“

  „Oliver to nije zaslužio“

  Deset meseci je prošlo od ubistva Olivera Ivanovića, jednog od najznačajnijih srpskih političara na Kosovu. O istrazi se vrlo malo zna, a predstavnici vlasti u Beogradu i Prištini o tome skoro i da ne govore. O Ivanoviću se najviše piše na drušvenim mrežama, pa je često i tema prepucavanja između članova porodice. „Oliver to nije zaslužio“, poručuje Ksenija Božović.

 • Sud potvrdio oslobađajuću presudu Ljimaju

  Sud potvrdio oslobađajuću presudu Ljimaju

  Apelacioni sud u Đakovici potvrdio je juče presudu kojom je potpredsednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj oslobođen krivice zbog ubistva dvojice albanskih civila 1998. godine, navode prištinski mediji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane