Predstavnici udruženja „Kosovski stradalnici“ odali poštu nestalima sa Kosova

Predstavnici Udruženja za nestala lica „Kosovski stradalnici“ iz Beograda posetili su Resursni centar za nestala lica u Prištini i položili cveće na spomenik posvećen nestalim licima na Kosovu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Polaganje cveća na spomenik posvećenom nestalima na Kosovu (Foto Missing Persons Kosovo)

Koordinator Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih na KiM Milorad Trifunović je u telefonskoj izjavi za RTV Kim rekao da je sa predstavnicima Udruženja „Kosovski stradalnici“ iz Beograda razgovarao o daljoj saradnji i pronalasku rešenja za brže otkrivanje svih nestalih osoba, bez obzira na nacionalnost.

„Potrebno je povećati pritisak na vlast , kako u Beogradu tako i u Prištini da rade na rasvetljavanju sudbine nestalih“, rekao je Trifunović i poručio vlastima da postoji  još mesta "za kopanje".

„Osim kopanja na istim mestima na kojima se i dalje ništa ne pronalazi, treba se kopati na novim lokacijama, potrebni su avionski snimci onih koji su nas bombardovali, koji su tim snimcima i otkrili Batajnicu“, kazao je Trifunović.

Resursni centar za nestala lica u Prištini već tri godine funkcioniše multietnički rekao je Trifunović. Sledeći sastanak će biti u Beogradu, najavio je Trifunović.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane