Vesti
Hronika

Požar u stambenoj zgradi u Lapljem Selu

U jednoj od stambenih zgrada u Lapljem Selu izbio je požar. Kako javlja novinarka RTV Kim sa lica mesta, vatrogasci pokušavaju da ugase vatru koja je zahvatila dva stana i krov ove zgrade. Pričinjena je velika materijalna šteta.
Požar u stambenoj zgradi u Lapljem Selu
Požar na krovu zgrade u Lapljem Selu (Foto Kim)

Stanari zgrade su gust dim primetili još sinoć oko 21 sat i o tome obavestili vatrogasce. Međutim, pripadnici Vatrogasne jedinice u Lapljem Selu nisu odmah mogli da utvrde odakle dolazi taj dim, pa su stanarima predložili da prestanu sa loženjem peći za grejanje svojih stanova.

Jutros se, međutim, vatra razbuktala i zahvatila desno krilo zgrade, a u požaru su oštećena dva stana i krov. Vatrogasci veruju da je požar izbio oko odžaka. Pričinjena je velika materijalna šteta.

Stanari su se jutros okupili ispred zgrade i u obližnjem parku.

Osim vatrogasaca, na licu mesta su i pripadnici Kosovske policije. Nadležni iz policije nisu želeli pred kamere.Ostale vesti

Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022