Vesti
Hronika

Požar u fabrici obuće u Uroševcu

U fabrici obuće „ Geris“ u Uroševcu izbio je požar. Povređena su dva radnika fabrike i jedan vatrogasac, prenose kosovski mediji.
Požar u fabrici obuće u Uroševcu
Požar u fabrici obuće u Uroševcu(Foto gazetaexpress)

Vatra je izbila u blizini fabrike obuće ali se ubrzo i proširila na objekat fabrike i na salone nameštaja koji se nalaze u blizini ove fabrike.

Na mestu nesreće izašle su policijske i vatrogasne jedinice koje su pokušavale da ugase požar.

Basri Šabani portparol kosovske policije za region Uroševca rekao je da se za sada ne zna tačan uzrok požara i ne zna se da li je požar podmetnut ili je u pitanju nesreća.

„Dobili smo poziv oko 9 časova. Za sada detaljnijih informacija nema ali je materijalna šteta ogromna“, rekao je Šabani za Kohu ditore.Ostale vesti

Izrešetan automobil novinara kosovskog portala Reporteri
Novinar kosovskog portala Reporteri Škumbin Kajtazi saopštio je da je napadnut i da je noćas pucano na njegov automobil sa 5 do 6 metaka.
  • 18.10.2020
Hoti smenio direktora Policije Kosova Rašita Ćaljaja
Premijer Kosova Avdulah Hoti smenio je Rašita Ćaljaja sa mesta generalnog direktora Policije Kosova.
  • 16.10.2020
KP: Dva maloletnika osumnjičena za napad na vršnjaka u Plemetini
Policija Kosova identifikovala je danas u Plemetini, kod Obilića, dvojicu učenika OŠ “Sveti Sava” srpske nacionalnosti, osumnjičene za fizički napad na maloletno lice albanske nacionalnosti.
  • 16.10.2020
Gradonačelniku Južne Mitrovice dodeljena policijska zaštita
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici saopštilo je danas da je gradonačelniku Južne Mitrovice Agimu Bahtiriju dodeljena policijska zaštita.
  • 16.10.2020
Otac Sava: Sveštenik sa snimka nema veze sa Eparhijom
Večernje novosti juče su objavile snimak na kojem se vidi kako nepoznato svešteno lice skida albansku zastavu sa karaule Košare. Ovaj video je izazvao veliku pažnju i u srpskim i u albanskim medijima, ali i na društvenim mrežama. Iz Eparhije raško-prizrenske poručuju da nemaju ništa sa tim činom.
  • 16.10.2020
Prizrenac iz Nemačke švercovao zlato i satove na Kosovo
Carinici su u saradnji sa policijom 10. oktobra godine na administrativnom punktu Mutivode u opštini Medveđa sprečili pokušaj krijumčarenja zlatnog nakita i firmiranih satova u čiju se originalnost sumnja, saopštila je danas Uprava carina.
  • 13.10.2020