Vesti
Hronika

Potraga za Boškom i dalje traje

Kosovska policija (KP) i dalje traga za nestalim Boškom Mladenovićem iz Straže, ali konkretnih rezultata nema, kazao je za RTV Kim portparol KP za region Gnjilana Ismet Hašani.
Potraga za Boškom i dalje traje
Nestao Boško Mladenović iz Straže (Foto RTV Puls)

Boško Mladenović iz sela Straža (90) je nestao 9. oktobra ove godine.

Nakon što je policiji prijavljen nestank, u potragu za njim je krenulo stotinak ljudi iz Straže i okolnih mesta, kao i policija, ali do sada nisu uspeli da ga pronađu. Za Boškom se traga već 16 dana.

"I dalje nemamo konkretne rezultate istrage. Lično sam učestvovao u potrazi sa Kosovskom policjom. Tražili smo oko 5 kilometara od kuće. Policija i dalje nastavlja potragu, a pozvali smo i građane da, ukoliko nešto znaju, obaveste nadležne", rekao je Hašani.

Boško je živeo sa sinom u kontejneru jer im je pre šet godina izgorela kuća. Poslednje što se o njemu zna je da je kontejner napustio u tri sata posle ponoći.Ostale vesti

Pronađena eksplozivna naprava kod Merdara. Kfor izvršio kontrolisanu eksploziju
U blizini administrativnog prelaza Merdare danas je pronađena eksplozivna naprava koja je potom uništena u kontrolisanoj eksploziji od strane Kfora, javili su mediji na albanskom.
  • 08.12.2021
Organizovani i multinacionalni
Kancelarija za kontrolu strane imovine (OFAC) Ministarstva finansija SAD označila je Zvonka Veselinovića, njegovog brata Žarka, Milana Radoičića, Željka Bojića i Marka Rošića zbog pripadnosti koruptivnim mrežama povezanim sa transnacionalnim organizovanim kriminalom.
  • 08.12.2021
SAD uvele sankcije Radoičiću i Veselinoviću
Sjedinjene Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, između ostalih, biznismeni s Kosova Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, javila je Nova.rs.
  • 08.12.2021
U Bošnjačkoj mahali postavljene zastave Albanije i UČK
U naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Кosovske Mitrovice, večeras su postavljene zastave Albanije i UČК, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 06.12.2021
Preminuo Bob Dol
Bivši vođa republikanske većine u američkom Senatu i poslednji iz generacije iz Drugog svetskog rata koji je bio nominovan za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bob Dol preminuo je juče u 98. godini.
  • 06.12.2021
Obijena crkva u Prilužju, polomljena kamera i odneta oprema

U Hramu Preobraženja Gospodnjeg u Prilužju, ranije ove nedelje, tj. između srede i četvrtka dogodila se teška krađa. 

  • 05.12.2021