Vesti
Hronika

Potraga za Boškom i dalje traje

Kosovska policija (KP) i dalje traga za nestalim Boškom Mladenovićem iz Straže, ali konkretnih rezultata nema, kazao je za RTV Kim portparol KP za region Gnjilana Ismet Hašani.
Potraga za Boškom i dalje traje
Nestao Boško Mladenović iz Straže (Foto RTV Puls)

Boško Mladenović iz sela Straža (90) je nestao 9. oktobra ove godine.

Nakon što je policiji prijavljen nestank, u potragu za njim je krenulo stotinak ljudi iz Straže i okolnih mesta, kao i policija, ali do sada nisu uspeli da ga pronađu. Za Boškom se traga već 16 dana.

"I dalje nemamo konkretne rezultate istrage. Lično sam učestvovao u potrazi sa Kosovskom policjom. Tražili smo oko 5 kilometara od kuće. Policija i dalje nastavlja potragu, a pozvali smo i građane da, ukoliko nešto znaju, obaveste nadležne", rekao je Hašani.

Boško je živeo sa sinom u kontejneru jer im je pre šet godina izgorela kuća. Poslednje što se o njemu zna je da je kontejner napustio u tri sata posle ponoći.Ostale vesti

Kosovska Policija: Uhapšen državljanin Srbije
Kosovska policija je potvrdila da je na Gazimestanu priveden državljanin Srbije i da je sproveden u stanicu Policije.
  • 28.06.2022
Mladić iz Beograda uhapšen nakon parastosa na Gazimestanu
Nikola Nedeljković iz Beograda (2002. godište) uhapšen je na Gazimestanu, javlja RTS. Policajci su mu, pošto je završen parastos stradalim srpskim junacima u Kosovskoj bici, golom do pojasa stavili lisice na ruke i odveli ga džipom u pravcu Prištine.
  • 28.06.2022
MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022