Poslanik Božović pita Vučića i Brnabićevu o ubistvu Olivera Ivanovića

Poslanik DS Balša Božović upitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednicu vlade Anu Brnabić ko je ubio Olivera Ivanovića, zašto i kada ćemo saznati istinu o tom ubistvu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Oliver Ivanović (Foto Kim arhiva)

On je upitao zašto specijalno tužilastvo u Srbiji ćute i zašto se nisu pokrenule široke istrage o tome šta je prethodilo ubistvu.

“Zašto tužilaštvo Srbije nije pokrenulo istragu protiv Marka Djurića i Željka Mitrovića, protiv ljudi koji su neposredni izvršioci političkog progona Olivera Ivanovića i političke pozadine njegovog ubistva”, rekao je Božović.

Ostale vesti

 • Đakovica, prijave protiv Srba

  Đakovica, prijave protiv Srba

  Grupacija civilnih organizacija iz Đakovice za prikupljanje dokaza o ratnim zločinima i pripremu krivičnih prijava protiv Srba koji su počinili zločine tokom rata 1998 i 1999. godine, podnela je više krivičnih prijava kosovskom Specijalnom tužilaštvu u Prištini

 • Milisav Dašić pušten na slobodu

  Milisav Dašić pušten na slobodu

  Povratnik Milisav Dašić, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje između centralne Srbije i Kosova, pušten je na slobodu, uz obrazloženje da je došlo do greške, potvrdio je Tanjugu predsednik Privremenog organa opštine Istok Mališa Đurić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane