Vesti
Hronika

Porodici Džolić u Osojanu ukradene košnice sa pčelama

Nepoznati počinioci ukrali su noćas porodici Ratka Džolića u Osojanu kod Istoka devet košnica sa pčelama, javlja Radio Goraždevac.
Porodici Džolić u Osojanu ukradene košnice sa pčelama
Košnice porodice Džolić (Foto Radio Goražedvac)

Džolić je rekao da, iako su bili u kući, nisu čuli lopove koji su košnice odneli iz ograđenog dela imanja, udaljenog dvadesetak metara od kuće.

“Iza kuće su probili žicu, ušli u dvorište i odneli košnice sa pčela, a poklopce su ostavili. Ostali su i tragovi od patika. Ništa drugo nije odneto iz dvorišta, jedino pčele koje su bile dvadesetak metara udaljene od kuće“, rekao je Džolić u izjavi za Radio Goraždevac.

On je dodao da je slučaj prijavio Kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj na licu mesta.Ostale vesti

Napadi na novinare tokom protesta

Uoči i tokom današnjih protesta građana, novinari širom Srbije zastrašivani su, napadani ili ometani dok su izveštavali.

  • 04.12.2021
Zatvoreno osam lokala na Kosovu zbog sumnje da se bave trgovinom ljudima
Uprava za istragu trgovine ljudima kosovske policije je, u saradnji sa drugim nadležnim organima, prethodnih dana izvršila je kontrolu 43 lokala na Kosovu, a osam je zatvorila zbog nedostatka odgovarajuće dokumentacije i sumnje da ima naznaka da se radi o trgovini ljudima.
  • 04.12.2021
UNS: Srušena ploča na mestu otmice novinara Đura Slavuja i Ranka Perenića
Kod Velike Hoče na mestu gde su oteti novinari Radio Prištine Đuro Slavuj i Ranko Perenić, ponovo je srušena ploča koju je postavilo Udruženje novinara Srbije (UNS) sa svojim ogrankom na Кosovu, navodi se u saopštenju UNS-a koje je dostavljeno medijima.
  • 03.12.2021
KP: Identifikovani svi učesnici tuče u “Amneziji”
Sva lica koja su učestvovala u tuči do koje je došlo ovog ponedeljka u Vardarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, a u kojoj je bilo upotrebljeno vatreno oružje, identifikovana su i protiv njih će biti preduzete predviđene zakonske mere, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 02.12.2021
Apelacioni sud potvrdio presude za ratne zločine Krstiću i Šabaniju
Apelacioni sud Kosova potvrdio je presudu Osnovnog suda u Prištini od 23. marta ove godine, kojom su Zlatan Кrstić i Destan Šabani osuđeni za ratne zločine na Кosovu protiv civilnog stanovništva.
  • 02.12.2021
Ranjene dve osobe nedaleko od Prištine
U mestu Devet Jugovića kraj Prištine su u poslepodnevnim časovima ranjene dve osobe.
  • 01.12.2021