Pomen Oliveru Ivanoviću sutra u KM i Beogradu

U četvrtak 16. januara u 10 sati u Kosovskoj Mitrovici biće održan pomen tragično preminulom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću, ispred prostorija ove stranke, saopštila je GI SDP.

Podeli ovaj članak sa:
  • Mesto na kom je ubijen Ivanović (Foto Kim)

Pomen će, takođe biti organizovan u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu.

Pomen će u Beogradu početi simbolično u 8:15, u vreme ubistva u Kosovskoj Mitrovici, najavila je u izjavi za Kosovo Onlajn Milena Popović, supruga Olivera Ivanovića.

"I prošle godine smo održali pomen u Hramu Svetog Save, u vreme kada se ubistvo desilo. Oliver je voleo da odlazi u Hram sa sinom Bogdanom. To je bio ritual kada smo zajedno boravili u Beogradu. Tako da ću i ove godine to da uradim sa Bogdanom", rekla je ona.

Najavila je da će pomen u Hramu postati tradicija. "Da se svake godine 16. januara svi okupimo u to vreme u Hramu, podsetimo se na Olivera i na to da ne smemo nikad da ga zaboravimo", napomenula je Milena Popović.

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je ispred sedišta GI u Kosovskoj Mitrovici. Pogođen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", pokazali su tada nalazi obdukcije.

Izvršitelji i nalogodavci ovog ubistva još uvek nisu otkriveni.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane