Vesti
Hronika

Policiji prijavljena bomba na Autobuskoj stanici u Prištini

Kosovska policija u Prištini obaveštena je danas da je na autobuskoj stanici u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava.
Policiji prijavljena bomba na Autobuskoj stanici u Prištini
Autobuska stanica u Prištini (Foto RTK2)

Portparolka KP, Fljora Ahmeti, potvrdila je za Klan Kosova da je policija dobila anoniman poziv oko 14.00.

Osoba koja je pozvala policiju rekla je da je postavila eksplozivne naprave na autobuskoj stanici.

„Oko 14 časova dobili smo anonimni telefonski poziv. Jedno lice je izjavilo da je postavilo eksplozivnu napravu na autobuskoj stanici u Prištini. Policija je odmah preduzela sve mere bezbednosti u tom području. Građani su evakuisani u određenom parametru, dok su relevantne jedinice angažovane“, rekla je Ahmeti.

V. D. direktor autobuske stanice u Prištini, Arijanit Grezda, potvrdio je takođe za Gazeta Express da trenutno nema nikog na stanici u Prištini, te da se sumnja da je postavljena bomba.Ostale vesti

Kosovska Policija: Uhapšen državljanin Srbije
Kosovska policija je potvrdila da je na Gazimestanu priveden državljanin Srbije i da je sproveden u stanicu Policije.
  • 28.06.2022
Mladić iz Beograda uhapšen nakon parastosa na Gazimestanu
Nikola Nedeljković iz Beograda (2002. godište) uhapšen je na Gazimestanu, javlja RTS. Policajci su mu, pošto je završen parastos stradalim srpskim junacima u Kosovskoj bici, golom do pojasa stavili lisice na ruke i odveli ga džipom u pravcu Prištine.
  • 28.06.2022
MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022