Vesti
Hronika

Policija pronašla automobil koji je ukraden pre nekoliko dana

Kosovska policija pronašla je juče u Podujevu automobil marke Opel astra, koji je pre nekoliko dana ukraden vlasniku Marku Ristiću iz Gornjeg Kusca, ali se za počinionicama i dalje traga prenosi RTV Puls.
Policija pronašla automobil koji je ukraden pre nekoliko dana
Pripadnici Policije Kosova (Foto Radio Kontakt Plus)

U zadnjem delu vozila bila su dva teleta, za koje se osnovano sumnja da su predmet nekog drugog krivičnog dela.

Policija je obavestila vlasnika o pronađenom automobilu, kao i o tome da se još uvek ne zna ko su i gde se nalaze počionioci.

Na vozilu su, posle krađe, zatamnjena stakla i postavljene oznake taksi službe.

Podsetimo, u sredu, 28. novembra, organizovana grupa kriminalaca izvršila je ili pokušala desetak pljački u Gornjem Kuscu kod Gnjilana, a u obližnjem selu Stanišor Srećku Kostiću ukradena je krava sa teletom.Ostale vesti

Kod Prištine uhapšen muškarac, zaplenjeno preko 27 kilograma marihuane
U okviru akcije Kosovske policije, u selu Mramor kod Prištine, uhapšen je muškarac kod koga je pronađeno više od 27 kilograma marihuane.
  • 09.08.2022
Petković sa porodicom momka uhapšenog na Gazimestanu
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk nalogu da se sastao sa porodicom Nikole Nedeljkovića, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.
  • 09.08.2022
Tužilaštvo: Nastavlja se inspekcijski nadzor na Brezovici

Na području Brezovice i danas se vrši inspekcijski nadzor u cilju istrage o nelegalnoj gradnji u zoni Nacionalnog parka, saopšteno je iz Tužilaštva u Uroševcu.

  • 09.08.2022
Slabiji zemljotres kod Ulcinja
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 7.33h registrovao slab zemljotres, sa epicentrom na tri kilometra jugozapadno od Ulcinja.
  • 09.08.2022
Ruska novinarka proterana sa Kosova
Kosovske vlasti uhapsile su tokom vikenda rusku novinarku Dariju Aslamovu i proterale je, pod optužbom da je špijunirala za Moskvu, uz zabranu ulaska na Kosovo u trajanju od pet godina.
  • 08.08.2022
Šumski požar u okolini Kline

Šumski požar koji je danas oko podneva izbio nadomak Kline, preti da ugrozi povratničko selo Drenovac, a vatra se širi i prema selima Bokšić, Petrič i Duge Njive, saznaje Riznica.

  • 08.08.2022