Vesti
Hronika

Policija obezbeđuje Rakića

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić potvrdio je za agenciju Beta da ga je kosovska policija obavestila da se sprema atentat na njega.
Policija obezbeđuje Rakića
Goran Rakić (Foto Novosti)

"Iz nekih drugih izvora obavešten sam da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno", rekao je Rakić dodajući da nije zabrinut jer veruje policiji koja je preduzela sve mere obezbeđenja.

Regionalni komandir KPS-a za sever Kosova Željko Bojić kaže da "policija raspolaže određenim saznanjaima vezanim za bezbednost Gorana Rakića", ne iznoseći više detalja.

"Policija je preduzela sve mere obezbeđenja i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice može u potpunosti da obavlja svoje aktivnosti", rekao je Bojić za agenciju Beta.

Bojić je dodao da policija može garantovati bezbednost svima, pa i gradonačelniku Rakiću.

Ispred zgrade u ulici u kojoj živi Rakić trenutno se nalazi policijska patrola.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020