Vesti
Hronika

Policija: Lakše telesne povrede mladića u Zebincu

Kosovska policija se oglasila danas povodom sinoćnjeg napada srpskog mladića selu Zebince u opštni Novo Brdo. U svom dnevnom izveštaju navodi da je žrtva zadobila lakše telesne povrede.
Policija: Lakše telesne povrede mladića u Zebincu
Pripadnici Kosovske policije (Foto Kim arhiva)

Policija je, kako navode, zabeležila napad na mušku osobu u selu Zebince u opštini Novo Brdo dok je čuvao stoku, ne navodeći ime ili inicijale žrtve.

Prema njihovom saopštenju, sinoć oko 20 časova muškarac sa Kosova prijavio da su ga dok je čuvao stoku dva napoznata muškarca koja su izašla iz automobila napala fizički.

Takođe navode da su napadači pobegli sa lica mesta u nepoznatom pravcu, a da je napadnutom muškarcu je pružena lekarska pomoć, te da se radi o nanošenju lakših telesnih povreda.

Meštanin Dejan Vasić koji je bio očevidac napada na Perića je međutim, rekao za RTV Kim da su mladića napali brutalno i da je nakon što su ga pretukli ležao na zemlji sav krvav. Takođe nam je kazao da je policija susrela napadače između Labljana i Prekovca ali da nije uspela da ih sustigne, te da su im oni umakli sa svojim vozilo marke "BMW".Ostale vesti

Saslušan B.B. Gaši: Svedok pod pritiskom određenih grupa u Mitrovici

U Osnovnom sudu u Prištini nastavljeno je saslušanje svedoka na suđenju za ubistvo lidera GI “SDP” Olivera Ivanovića. Danas je u svojstvu svedoka ispitan B.B. koji je po zanimanju taksista.

  • 24.11.2021
Misteriozni nestanak Boška Mladenovića
Ni posle više od 45 dana policija i rođaci nemaju nikakvu informaciju o slučaju nestanka Boška Mladenovića (92) iz sela Straža u opštini Novo Brdo. Njemu se u noći između 8. i 9. oktobra izgubio svaki trag.
  • 24.11.2021
Nastavljeno ispitivanje svedoka u slučaju ubistva O. Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini je ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 24.11.2021
Na Kosovu u sredu dan žalosti zbog nesreće u Bugarskoj
Predsednica Kosova Vjosa Osmani proglasila je sredu danom žalosti zbog tragične nesreće u Bugarskoj.
  • 23.11.2021
Završeno ispitivanje Ksenije Božović u slučaju ubistva Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini završeno je ispitivanje svedoka Ksenije Božović u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 23.11.2021
Ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište za ubistvo O. Ivanovića
Pred posebnim Odeljenjem Osnovnog suda u Prištini nastavljeno je ispitivanje svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 23.11.2021