Vesti
Hronika

Policija Kosova: Ubijen mladić, motiv dugovanje

Muškarac B.H star 29 godina ubijen je u Uroševcu iz vatrenog oružja, saopštila je danas kosovska policija koja je zbog tog ubistva uhapsila četiri osobe.
Policija Kosova: Ubijen mladić, motiv dugovanje
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Međutim, kako je saopšteno, glavni osumnjičeni je i dalje u bekstvu.

"Nakon davanja izjava po nalogu nadležnog tužilaštva za tri osobe je preduzeta mera policijskog zadržavanja, jedan je oslobođen, dok je glavni osumnjičeni, poznat policiji, u bekstvu", navodi se u saopštenju.

Motiv ubistva je prema preliminarnim informacijama dugovanje.

Po nalogu nadležnog tužilaštva telo ubijenog je prebačeno u Institut sudske medicine na obdukciju.Ostale vesti

Priveden osumnjičeni koji je povredio mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac A. S. (1997) albanske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu, koji je sinoć oko 22 časa u severnom delu Mitrovice povredio mladića M. M. (1995), priveden je zbog krivičnog dela “ubistvo u pokušaju”, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 28.02.2021
I večeras protestovali vršnjaci privedenih mladića
Veliki broj omladinaca okupio se i večeras ispred policijske stanice u centru Gračanice u znak protesta zbog pritvaranja sedmorice omladinaca koji su učestvovali u tuči u Lapljem Selu.
  • 27.02.2021
Gračanica: Manji skup ispred policijske stanice
I večeras se manji broj građana, uglavnom mlađih, samoinicijativno okupio ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružio podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 26.02.2021
KP: 701 novčana kazna zbog nepoštovanja mera
Policija Kosova nastavlja da izriče kazne građanima koji ne poštuju propisane mere tokom pandemije kovidom-19.
  • 26.02.2021
Gračanica: Protest uprkos zabrani policije

Iako skup nije dozvoljen, jer je prema rečima Policije Kosova potrebno da se prijavi 48 sati unapred, više od sto građana okupilo se večeras ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružili podršku sedmorici pritvorenih momaka. Skup je završen oko 19:00 časova.

  • 25.02.2021
Policija će uručivati prijave organizatorima protesta u Gračanici
Nadležni u Policijskoj stanici u Gračanici najavili su prijave protiv organizatora protesta u centru Gračanice juče i danas. Oni su apelovali na profesore i roditelje učenika da ukažu učenicima na moguće posledice na nepoštovanje epidemioloških mera.
  • 25.02.2021