Vesti
Hronika

Pokušaj ubistva u Gornjoj Gušterici

U Gornjoj Gušterici M.T. napao je svoju suprugu K.T. i naneo joj više uboda nožem po telu, saopšteno je iz Policijske stanice u Gračanici.
Pokušaj ubistva u Gornjoj Gušterici
Ilustracija (Foto Foto freeimages.com)

Kako je saopšteno, policiji je nasilje prijavljeno juče oko 17:30 časova.

K.T. je nakon prijema u Domu zdravlja u Donjoj Gušterici prebačena u bolnicu u Prštini, a nakon hirurške intervencije upućena je na dalju hospitalizaciju u KBC Kosovska Mitorivica.

Policajci su M.T., koji je bio u bekstvu, pronašli u bilizini Sušice.

Nakon uzimanja izjave i pokretanja postupka, licu, koje je prebačeno u Pritvorni centar u Prištini, određen je pritvor od 48 sati.Ostale vesti

Stefan Radojković: Ako je sve genocid, onda ništa nije genocid

Stručni saradnik Muzeja žrtava genocida Stefan Radojković kaže da se reč „genocid“, upotrebljava od najtežih zločina, do političkih zloupotreba.

  • 19.04.2021
Škola u Obiliću radi uprkos obijanju

Uprkos obijanju škole i polomljenim prozorima na zgradi, nastava u OŠ "Branko Radičević" danas se održava, potvrdio je direktor Aleksandar Popović.

  • 19.04.2021
Demolirana ulazna vrata srpske škole u Obiliću
Nepoznati počinioci polomili su juče stakla na ulaznim vratima Osnovne škole "Branko Radičević" u Obiliću.
  • 19.04.2021
Tamara Grujić demantuje da je bila privedena. KP: Bila je samo provera identiteta
Policija u Vučitrnu naišla je na nekoliko ljudi koji su fotografisali tvrđavu, sprovela ih u policijsku stanicu, a zatim pustila, navodi se u saopštenju kosovske policije. Tamara Grujić za RTS kaže da je reč o nesporazumu i da ona i njena ekipa nisu privedeni.
  • 18.04.2021
Nastavlja se protest u Gračanici zbog napada na srpskog mladića
Četvrti dan za redom u Gračanici su mirno protestovali roditelji, prijatelji i meštani zbog prebijanja mladića Luke Dimitrijevića, zahtevajući da se obavi ponovna istraga i da se napad Albanaca okarakteriše i tretira drugačije od nesporazuma.
  • 17.04.2021
Privedeni mladići koji su mahali albanskom zastavom u Mitrovici

Kosovska policija privela je u Kosovskoj Mitrovici dvojicu mlađih Albanaca i napisala im prekršajne prijave zbog kretanja u vreme policijskog časa. Pri tom, tokom kretanja delom Mitrovice u kojem žive većinom Srbi, privedeni su mahali zastavom Albanije, prenosi RTS.

  • 15.04.2021