Vesti
Hronika

Podujevo: Hapšenje zbog narkotika

Trojica Albanaca, od kojih je jedan pripadnik Kosovske policije, uhapšena su danas u Šakovici, u opštini Podujevo, zbog posedovanja, distribucije i prodaje narkotika, saopštila je Kosovska policija.
Podujevo: Hapšenje zbog narkotika
Foto ilustracija

Tokom policijske akcije, uhapšeni su G.D, Š.H. i A.H. dok je još jedan osumnjičeni u bekstvu, navodi se u policijskom izveštaju.

Takođe, tokom pretresa, na nekoliko lokacija u Prištini i Peći, kao dokazni materijal u vezi sa ovim slučajem zaplenjena su dva vozila, 5.200 grama marihuane, deset mobilnih telefona, dva pištolja, 38 granata i 2.500 evra.

Uhapšenima je, odlukom tužioca određen pritvor od 48 sati.Ostale vesti

Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020
Jevtić: Pucano na kuću povratnika u Vidanju
Danas oko 13 sati, nepoznata lica pucala su iz vozila na kuću povratnika u selu Vidanje kod Kline, objavio je ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić.
  • 04.08.2020
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
  • 04.08.2020
Merdare: Zaplenjeno preko 10.000 falsifikovanih evra
Na kontrolnom punktu Merdare noćas je zaplenjeno 10.500 falsifikovanih evra, saopštila je Uprava carine.
  • 01.08.2020
Na zidu ograde Pešića u Klini ispisana poruka
Preteća poruka na engleskom jeziku “killer” (ubica) ispisana je sinoć oko 19 sati na zidu ograde oko porodičnog doma srpskih povratnika Aleksandra i Vesne Pešić u Klini, potvrdio je za Kosovo Onlajn predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković.
  • 27.07.2020
Staro Gracko: Bol ne prestaje, vreme je da neko odgovara
Parastosom u Starom Gracku, kod Lipljana, obeležena je 21 godina od ubistva 14 srpskih žetelaca. Porodice stradalih i dalje čekaju pravdu i nadaju se da će počinioci biti pronađeni.
  • 23.07.2020