Vesti
Hronika

Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”

Nepoznate osobe, noćas su polomile šoferšajbne na sedam autobusa prevozničke firme “Džo travel”, iz Kosovske Mitrovice.
Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”
(Foto Džo Travel)

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, major Besim Hoti, rekao je za Kontakt Plus da je noćas, nekoliko minuta nakon ponoći, policija dobila informacije o oštećenju autobusa na parkingu u Rudaru u opštini Zvečan i na autobuskoj stanici u severnom delu Mitrovice.

“Konstatovano je da su polomljene šoferšajbne na sedam autobusa, vlasništvo firme “Džo travel”. Policija je obavila preliminarne istražne radnje. Javni tužilac je naložio otvaranje slučaja kao oštećenje pokretne imovine. Procena štete mora doći od strane vlasnika autobusa”, rekao je Hoti.

Precizirao je da su oštećena četiri autobusa na parkingu u Rudaru i tri u Mitrovici, u krugu autobuske stanice.

Slučaj je pod istragom, za sada nema osumnjičenih, ali će policija intenzivno raditi na njihovom pronalaženju i utvrđivanju motiva za izvršenje ovog kriminalnog dela, naveo je Hoti.Ostale vesti

I večeras protestovali vršnjaci privedenih mladića
Veliki broj omladinaca okupio se i večeras ispred policijske stanice u centru Gračanice u znak protesta zbog pritvaranja sedmorice omladinaca koji su učestvovali u tuči u Lapljem Selu.
  • 27.02.2021
Gračanica: Manji skup ispred policijske stanice
I večeras se manji broj građana, uglavnom mlađih, samoinicijativno okupio ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružio podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 26.02.2021
KP: 701 novčana kazna zbog nepoštovanja mera
Policija Kosova nastavlja da izriče kazne građanima koji ne poštuju propisane mere tokom pandemije kovidom-19.
  • 26.02.2021
Gračanica: Protest uprkos zabrani policije

Iako skup nije dozvoljen, jer je prema rečima Policije Kosova potrebno da se prijavi 48 sati unapred, više od sto građana okupilo se večeras ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružili podršku sedmorici pritvorenih momaka. Skup je završen oko 19:00 časova.

  • 25.02.2021
Policija će uručivati prijave organizatorima protesta u Gračanici
Nadležni u Policijskoj stanici u Gračanici najavili su prijave protiv organizatora protesta u centru Gračanice juče i danas. Oni su apelovali na profesore i roditelje učenika da ukažu učenicima na moguće posledice na nepoštovanje epidemioloških mera.
  • 25.02.2021
Zbog nepoštovanja antikovid mera 814 novčanih kazni
Policija Kosova nastavlja da izriče kazne građanima koji ne poštuju propisane mere tokom pandemije kovidom-19.
  • 25.02.2021