Vesti
Hronika

Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”

Nepoznate osobe, noćas su polomile šoferšajbne na sedam autobusa prevozničke firme “Džo travel”, iz Kosovske Mitrovice.
Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”
(Foto Džo Travel)

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, major Besim Hoti, rekao je za Kontakt Plus da je noćas, nekoliko minuta nakon ponoći, policija dobila informacije o oštećenju autobusa na parkingu u Rudaru u opštini Zvečan i na autobuskoj stanici u severnom delu Mitrovice.

“Konstatovano je da su polomljene šoferšajbne na sedam autobusa, vlasništvo firme “Džo travel”. Policija je obavila preliminarne istražne radnje. Javni tužilac je naložio otvaranje slučaja kao oštećenje pokretne imovine. Procena štete mora doći od strane vlasnika autobusa”, rekao je Hoti.

Precizirao je da su oštećena četiri autobusa na parkingu u Rudaru i tri u Mitrovici, u krugu autobuske stanice.

Slučaj je pod istragom, za sada nema osumnjičenih, ali će policija intenzivno raditi na njihovom pronalaženju i utvrđivanju motiva za izvršenje ovog kriminalnog dela, naveo je Hoti.Ostale vesti

Petković: Nikada nećemo zaboraviti malog Miloša
Direktor Kancelarije za Kosova i Metohije Petar Petković podsetio je da je na današnji dan pre 22 godine ubijen mali Miloš Petrović iz Cernice.
  • 28.05.2022
Ubijen muškarac u Uroševcu
Jedna osoba preminula je u ranim jutarnjim satima u Uroševcu od posledica povreda zadobijenih vatrenim oružjem.
  • 28.05.2022
Dvostruko ubistvo u Kosovskoj Mitrovici
U Kosovskoj Mitrovici rano jutros dogodilo se dvostruko ubistvo, potvrđeno je za Radio Mitrovica sever.
  • 27.05.2022
Određen pritvor za još četiri lica u slučaju ’’Brezovica’’
Četiri osobe, među kojima je i bivši sekretar Ministarstva za infrastrukturu Vlade Kosova, uhapšene su u najnovijoj akciji u slučaju "Brezovica". Oni su osumničeni za delo primanja mita, a tužilac im je odredio pritvor od 48 sati, saopšteno je iz Tužilaštva.
  • 26.05.2022
Lažna dojava o bombi na otvaranju festivala ’’Mirdita, dobar dan’’
Lažna dojava o postavljenoj bombi u  NGO Habu, u kome je otvaranjem izložbe "Sve naše suze" počeo festival "Mirdita, dobar dan". Prostor je bio ispražnjen, a policijske ekipe sa psima proverile su prostor i utvrdile da je dojava lažna.
  • 26.05.2022
Zaštićeni svedok odbio da svedoči na suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića
U nastavku suđenja u slučaju ubistva Olivera Ivanovića zaštićeni svedok odustao je od ispitivanja, tvrdeći da je "uplašen za svoj i život svoje porodice", iako je 2018. godine o ubistvu govorio u izjavi tužilaštvu.
  • 25.05.2022