Vesti
Hronika

Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”

Nepoznate osobe, noćas su polomile šoferšajbne na sedam autobusa prevozničke firme “Džo travel”, iz Kosovske Mitrovice.
Oštećeno sedam autobusa firme “Džo travel”
(Foto Džo Travel)

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, major Besim Hoti, rekao je za Kontakt Plus da je noćas, nekoliko minuta nakon ponoći, policija dobila informacije o oštećenju autobusa na parkingu u Rudaru u opštini Zvečan i na autobuskoj stanici u severnom delu Mitrovice.

“Konstatovano je da su polomljene šoferšajbne na sedam autobusa, vlasništvo firme “Džo travel”. Policija je obavila preliminarne istražne radnje. Javni tužilac je naložio otvaranje slučaja kao oštećenje pokretne imovine. Procena štete mora doći od strane vlasnika autobusa”, rekao je Hoti.

Precizirao je da su oštećena četiri autobusa na parkingu u Rudaru i tri u Mitrovici, u krugu autobuske stanice.

Slučaj je pod istragom, za sada nema osumnjičenih, ali će policija intenzivno raditi na njihovom pronalaženju i utvrđivanju motiva za izvršenje ovog kriminalnog dela, naveo je Hoti.Ostale vesti

Sedmi dan protesta na severu Kosova

Protest Srba sa Kosova nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica, ušao je u sedmi dan. Situacija je i dalje mirna, ali napeta.

  • 26.09.2021
Opština Z.Potok: Mogući uzrok požara zastarele instalacije
Postoji mogućnost da su požar u zgradi opštine Zubin Potok izazvale zastarele instalacije, oglasila se u popodnevnim satima u subotu ova opština, koja je ujedno pozvala prištinske zvaničnike da ne iznose optužbe protiv bilo koga bez ikakvih dokaza.
  • 25.09.2021
Preminuo novinar Miloš Vasić
Jedan od osnivača "Vremena", novinar Miloš Vasić, posle duge i teške bolesti, preminuo je danas u Beogradu.
  • 25.09.2021
Zvečan: Pronađene dve eksplozivne naprave u zgradi Centra za registraciju vozila
U zgradi u kojoj se nalazi centar za registraciju vozila u Zvečanu, jutros su pronađene dve eksplozivne naprave koje su potom i uništene, saošteno je iz Kosovske policije regiona Sever, nakon što je kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja saopštio da je izvršen napad „eksplozivnim sredstvima“ u ovom centru.
  • 25.09.2021
Požar u zgradi opštine Zubin Potok

U zgradi Opštine Zubin Potok sinoć je oko 01.00 sat posle ponoći izbio je požar, usled čega su pripadnici vatrogasne jedinice izašli na teren.

  • 25.09.2021
Šesti dan protesta na severu Kosova
U šesti dan ulazi protest Srba sa Kosova nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga kosovske policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, i odlukom Vlade Kosova o zameni registarskih tablica. Noć su proveli u šatorima i oko vatre.
  • 25.09.2021