Oružana pljačka banke u Štimlju, pucano na policiju

Četiri maskirane osobe, naoružane dugim cevima, izvršile su oružanu pljačku ovoga jutra u filijali Rajfajzen banke u Štimlju, javljaju kosovski mediji.

Podeli ovaj članak sa:
 • Kosovska policija (Foto kurir-info.rs)

Do pljačke je došlo u 8.15, a kako navodi prištinska Gazeta Express, pozivajući se na saopštenje Kosovske policije, maskirana lica su od radnika ove banke pod pretnjom zahtevala da predaju novac iz kase.

Za sada nije poznato koliki iznos novca je ukraden.

Osumnjičeni su kombi vozilom pobegli sa lica mesta.

Kako Gazeta Express prenosi, jedan od osumnjičenih pucao je u vazduh nakon obavljene pljačke, dok su kasnije, tokom potere, vatru usmerili ka pripadnicima policije.

Povređenih nije bilo, prenosi Gazeta Express.

Ostale vesti

 • Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Albanska pevačica Aljbana Azizi snimila je video spot za svoju pesmu na ostacima pravoslavnog hrama Svetog Nikole u Novom Brdu. Spot je snimljen nakon brojnih pokušaja da se ova srednjovekovna pravoslavna crkva pretvori u rimokatoličku.

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane