Vesti
Hronika

Opljačkana pošta u Pasjanu

Nepoznate osobe obile su poštu u Pasjanu i tom prilikom odnele  20 hiljada dinara.
Opljačkana pošta u Pasjanu
Pošta u Pasjanu (Foto RTV Puls)

Nepoznata lica su obila poštu i odnela novac iz kase posle ponoći, kazao je za RTV Puls portparol policije za region Gnjilane Ismet Hašani.

“Odmah po pozivu, policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Konstatovali smo da su vrata obijena tvrdim predmetom i da je iz pošte uzeto 180 evra”, kazao je Hašani i naglasio da je reč o krivičnom delu – teška krađa.

Iz pošte su lopovi odneli i neku dokumentaciju i oštetili kancelarijski nameštaj i pribor.

Provala pošte u Pasjanu je deseti slučaj pljačke ljudi i imovine u poslednje tri nedelje u gnjilanskom kraju.

Na meti provalnika našle su se pošte u Partešu i Šilovu, prodavnice u Ranilugu i Stanišoru i porodično domaćinstvo Petrovića u Ropotovu.

“Policija je nedavno uhapsila u Vitini trojicu osumnjičenih za koje osnovano sumnjamo da su umešani u 28 krađa koje su se desile u poslednje vreme. S obzirom na način izvršenja krivičnog dela, verujemo da se radi o organizovanoj kriminalnoj grupi”, rekao je Hašani.Ostale vesti

Obijena porodična kuća u Dobrotinu
Tokom prethodne večeri u Dobrotinu je obijena porodična kuća Velike Mihajlović.
  • 30.01.2023
U Kraljevu održan skup podrške uhapšenom Slađanu Trajkoviću
U Kraljevu kod Duhovnog centra "Sveti vladika Nikolaj Velimirović" danas je održan skup podrške uhapšenom bivšem policajcu Slađanu Trajkoviću iz Kosovske Mitrovice. 
  • 28.01.2023
Kancelarija za KiM: Kamenovano vozilo KG tablica u Suvom Dolu

U naselju Suvi Do kod Kosovske Mitrovice sinoć je kamenovano vozilo kragujevačkih registarskih tablica kojim je upravljao Saša Blažić, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

  • 28.01.2023
KP: Pucano na patrolno vozilo policije kod Zvečana
Na lokaciji Banjska-Izvor u opštini Zvečan danas je pucano iz vatrenog oružja na patrolu Kosovske policije koja je bila na dužnosti. Povređenih nema, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 27.01.2023
ERP potvrdila tragičnu smrt sveštenika u Vučitrnu
"Sa dubokom tugom osećamo potrebu da obavestimo javnost o nesrećnom slučaju koji se dogodio sinoć u Vučitrnu", saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske (ERP).
  • 27.01.2023
Odbačena optužnica protiv pet osoba osumnjičenih za silovanje devojčice
Osnovni sud u Prištini odbacio je optužnicu protiv petorice osumnjičenih za silovanje jedanaestogodišnjakinje koje se dogodio u avgustu prošle godine u Prištini.
  • 26.01.2023