Vesti
Hronika

Novo Brdo: Ukradena stoka i automobil

Bivšem zameniku komandira policijske stanice u opštini Novo Brdo Nenadu Stojanoviću juče su nepoznati počinioci ukrali tri krave, tele i putnički automobil marke pežo 307 karavan, saznaje RTV Puls.
Novo Brdo: Ukradena stoka i automobil
Novo Brdo (Foto Vikipedija)

Do krađe je došlo nešto posle ponoći na porodičnom imanju Stojanovića u mahali Manišince sela Zebince.
Lopovi su pokušali da ukradu i drugi automobil marke reno megan, ali u tome nisu uspeli. Policija je obavila uviđaj i u toku je potraga za kriminalcima.

U poslednjih mesec dana intenzivirane su krađe u novobrdskom kraju. Prošle nedelje, samo u jednom danu, ukradene su dve krave gradonačelniku Novog Brda Svetislavu Ivanoviću i skinuta četiri akumulatora lokalnom autoprevoziniku iz Koretišta.

Počinionici još nisu pronađeni.Ostale vesti

Apelacioni sud odbacio žalbe u slučaju Ivanovića
Apelacioni sud odbacio je žalbe na odbacivanje optužnice protiv dokaza u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. U žalbenoj najavi se navodi da su žalbe advokata odbijene kao neosnovane.
  • 11.05.2021
Kamenovana crkva u Vitini

Kancelarija za KiM u saopštenju dostavljenom medijima navodi da su "sinoć nepoznati počinioci kamenovali crkvu Svete Petke u Kosovskoj Vitini".

  • 10.05.2021
Preko 790 novčanih kazni zbog nepoštovanja anti-kovid mera
Zbog nepoštovanja mera za sprečavanje širenja koronavirusa, Kosovska Policija nastavila je sa kažnjavanjem fizičkih i pravnih lica.
  • 10.05.2021
Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih
Članovi "Kosovskog planinskog društva" prijavili su policiji da su danas, tokom planinarenja na području opštine Zubin Potok, začuli pucnje iz vatrenog oružja.
  • 09.05.2021
Kosovska Vlada prati tok iskopavanja u Kiževaku kod Raške
Vlada Kosova saopštila je da pomno prate nastavak iskopavanja navodne masovne grobnice u Kiževaku kod Raške.
  • 09.05.2021
Miroslav Lukić iz Velike Hoče: Uplašen sam, ali mora da se živi
Miroslav Lukić iz Velike Hoče napadnut je u sredu od strane trojice Albanaca nakon što je više puta policiji prijavljivao čobane koji svoju stoku vode na ispašu na srpska imanja u okolini Velike Hoče.
  • 07.05.2021