Novi napad u Mitrovici, povređeni Albanci i Bošnjaci

Pet osoba, tri albanske i dve bošnjačke nacionalnosti povređene su danas nešto posle podne u Kosovskoj Mitrovici kada su na njih nasrnuli nepoznati napadači.

Podeli ovaj članak sa:
  • Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Kontakt plus radiju da je pet lica povređeno u tri odvojena incidenta koja su se dogodila u centri severnog dela Mitrovice.

“Prvo je oko 13 časova pretučen maloletni Albanac u centru grada ispred jednog od kafića da bi nešto kasnije još dva Albanca zadobila lakše povrede kada su na njih nasrnuli za sada neidentifikovani napadači,”, rekao je Hoti.

Za nepuna dva sata u Mitrovici danas se dogodio i treći incident kada su na kružnom toku u centru Mitrovice povređena dva studenta bošnjačke nacionalnosti iz Novog Pazara koji studiraju u Kosovskoj Mitrovici.

Napadi na Albance moguće da su odgovor na ranjavanje srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici koji se dogodio u četvrtak veče a kada je u pitanju napad na studente iz Novog Pazara ne možemo ni da pretpostavimo šta je motiv, kazao je Hoti.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane