Vesti
Hronika

Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje

U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
Novi incident u Mitrovici (Foto Kontakt)

Hoti je rekao da su policijske patrole izašle na teren i da rade na dobijanju svih informacija u vezi sa incidentom.

„Tokom incidenta je ispaljen jedan metak, ali nema povređenih. Mesto događaja je obezbeđeno. Prikupljamo informacije. Forenzika će raditi svoj deo posla, a i u kontaktu smo sa dežurnim tužiocem“, rekao je Hoti.

Hoti kaže da, prema informacijama kojima trenutno raspolažu, jedno lice, koje je učestvovalo u tuči je zadobilo povrede. Takođe, kako dodaje, imaju informaciju da postoji mogućnost da je u incidentu učestvovao i pripadnik Kosovske policije.

Incident se dogodio na raskrsnici koja vodi prema ulici Ivo Lole Ribara.

Na licu mesta je veći broj službenika Kosovske policije, kao i pripadnika interventne jedinice.

 Ostale vesti

Opljačkana porodica u Preocu
Sinoć u vreme policijskog časa opljačkana je porodica u Preocu. Kako javlja RTV Gračanica, lopovi su upali u kuću porodice Simić odakle su odneli sav porodičan nakit.
  • 27.11.2020
Preminuo Maradona
U Argentini je danas preminuo jedan od najvećih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona, potvrdili su argentinski mediji.
  • 25.11.2020
Preminuo Milorad Trifunović
Koordinator porodica kidnapovanih i nestalih na KiM, Milorad Trifunović, preminuo je danas. Ovu vest je na svom Fejsbuk profilu saopštio Resursni centar za nestale osobe čiji je, uz Bajrama Ćerkinaja, Trifunović bio jedan od osnivača.
  • 25.11.2020
KP: Uhapšen jedan osumnjičeni, dvojica u bekstvu
Jedna osoba uhapšena je u vezi sa jučerašnjim ubistvom u ulici "Luja Braja" u Bošnjačkoj, dok se za dve osobe još uvek traga, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 23.11.2020
Goranu Vesiću zabranjen ulazak na Kosovo

Delegacija Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem zaustavljena je danas oko 9:30 na prelazu Jarinje od strane kosovske policije.

  • 23.11.2020
KM: Pronađeno telo poslato na obdukciju

Beživotno telo pronađeno u etnički mešovitom naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice poslato je na obdukciju u Prištinu.

  • 23.11.2020