Vesti
Hronika

Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje

U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
Novi incident u Mitrovici (Foto Kontakt)

Hoti je rekao da su policijske patrole izašle na teren i da rade na dobijanju svih informacija u vezi sa incidentom.

„Tokom incidenta je ispaljen jedan metak, ali nema povređenih. Mesto događaja je obezbeđeno. Prikupljamo informacije. Forenzika će raditi svoj deo posla, a i u kontaktu smo sa dežurnim tužiocem“, rekao je Hoti.

Hoti kaže da, prema informacijama kojima trenutno raspolažu, jedno lice, koje je učestvovalo u tuči je zadobilo povrede. Takođe, kako dodaje, imaju informaciju da postoji mogućnost da je u incidentu učestvovao i pripadnik Kosovske policije.

Incident se dogodio na raskrsnici koja vodi prema ulici Ivo Lole Ribara.

Na licu mesta je veći broj službenika Kosovske policije, kao i pripadnika interventne jedinice.

 Ostale vesti

Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020
Obijena kuća u Gračanici
Lopovi su sinoć upali u kuću Zorana Кostića u ulici Кosovke devojke u Gračanici, napravili premetačinu i odneli novac koji su uspeli da pronađu u novčaniku.
  • 21.09.2020
Jednomesečni pritvor za 30 uhapšenih u akciji policije u Karačevu
Osnovni sud u Gnjilanu usvojio je predlog Osnovnog tužilaštva u ovom gradu i odredio jednomesečni pritvor za 30 osumnjičenih osoba, od kojih su 12 pripadnici Kosovske policije. Oni su pre dve noći uhapšeni u akciji usmerenoj protiv krijumčarenja robe i organizovanja ilegalnog kockanja u pograničnom području u selu Karačevo.
  • 20.09.2020