Vesti
Hronika

Neutralisana bomba koja je pronađena u severnoj Mitrovici

Specijalni tim za uništavanje eksplozivnih naprava (EOD tim) neutralisao je, danas nešto pre 13h, bombu koja je pronađena u severnoj Mitrovici.
Neutralisana bomba koja je pronađena u severnoj Mitrovici
EOD tim, Mitrovica (Foto: Kosovo Online)

Ručna bomba pronađena kod jedne zgrade koja je u izgradnji.

Eksplozivna naprava pronađena je u severnoj Mitrovici u naselju Brđani, izjavio je za Kosovo Online regionalni portparol Kosovske policije Branislav Radović.

Slučaj je registrovan jutros u 7:44 u ulici Anke Spajić, navodi Radović.

Pripadnici EOD tima kontrolisanom ekplozijom uništili su bombu nešto pre 13h, a područje je za to vreme su obezbeđivali pripadnici Kosovske policije.Ostale vesti

Godišnjica zločina u Goraždevcu
Parastosom u crkvi Presvete Bogorodice i obilaskom grobova ubijenih dečaka obeležena je još jedna godišnjica zločina nad srpskom decom u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Milisav Dakić: Zločin van zločina
"Voleo bih da podsetim sve koji znaju za ovo da je bilo 97-8 dece, a da je ispaljeno 87 metaka u decu. To je zločin van zločina, to može samo bolesni um da uradi", rekao je u Goraždevcu Milisav Dakić, otac ubijenog Panta.
  • 13.08.2020
Navršava se 17 godina od ubistva srpske dece na Bistrici
Danas će u Goraždevcu biti obeležena 17. godišnjica od ubistva Ivana Jovovića i Panta Dakića i ranjavanja još četvoro dece na reci Bistrici u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Sutra se navršava 17 godina od ubistva dece na Bistrici
U Goraždevcu će sutra biti obežena sedamnaesta godišnjica napada u kome su na obali reke Bistrice na kupanju ubijena dva srpska dečaka, a ranjeno još četvoro dece.
  • 12.08.2020
Namerna dramatizacija rutinske akcije?
Žustra reakcija kosovskih političara povodom ulaska srpskih vojnika na kosovsku teritoriju ima negativan odjek na nastavak dijaloga, smatra Beljuj Bećaj. Sa druge strane, Dušan Janjić navodi da je Priština bila obaveštena o saradnji KFOR-a i vojske Srbije.
  • 10.08.2020
Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020