Vesti
Hronika

Neuspeli pokušaj izvlačenja tela iz Ibra

Spasilačke ekipe pokušale su sinoć da izvuku iz vode beživotno telo koje je primećeno u Ibru, ali nažalost bezuspešno, izjavio je Kontakt plus radiju regionalni šef Operative kosovske policije Željko Bojić.

Neuspeli pokušaj izvlačenja tela iz Ibra
Spasilačke ekipe na Ibru (Foto Kontakt plus)


Nabujali Ibar odneo je telo koje je primećeno oko 19 sati u reci dva kilometra nizvodno od mesta zvanog "Simonida", u opštini Zvečan, na severu Kosova.

Akcija potrage za telom utopljenika prekinuta je tokom večeri zbog opasnosti kojoj je bila izložena spasilačka ekipa, sastavljena od policajaca i vatrogasaca.

Potraga nizvodno od mesta gde je telo primećeno biće nastavljena u ranim jutarnjim satima.

Identitet utopljenika nije poznat, ali već nekoliko dana spasilačke ekipe pretražuju nabujali ibar u potrazi za 17-godišnjakom albanske nacionalnosti koji je nestao u severnom delu Kosovske Mitrovice.

On je nestao u noći između petka i subote. Kako se pretpostavlja, nekoliko Albanaca među, kojima je i nestali, pokušali su krađu u severnom delu Mitrovice i prilikom bekstva mladić je nestao.Ostale vesti

Tri osobe uhapšene na Merdaru, u vozilu imale 24 pištolja
Kosovska policija uhapsila je tri osobe na prelazu Merdare i zaplenila 24 pištolja koje je pronašla prilikom pretresa automobila stranih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin.
  • 03.10.2023
Šta se sve Milanu Radoičiću stavlja na teret: Kolika kazna mu je zaprećena
Za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti. koja se stavljaju na teret Milanu Radoičiću zaprećena je kazna zatvora do 12 godina.
  • 03.10.2023
Petronijević: Radoičić bio u Beogradu u trenutku hapšenja

Milan Radoičić je doveden nakon pretresa njegovog stana u Beogradu, koji je izvršen jutros, u prostorije Višeg javnog tužilaštva, izjavio je njegov branilac Goran Petronijević. Kako je rekao, Radoičić je u trenutku hapšenja bio u Beogradu, danas je dao izjavu u VJT i tužilaštvo je predmet sada ustupilo sudiji za prethodni postupak.

  • 03.10.2023
Saslušan Radoičić, negirao sva krivična dela koja mu se stavljaju na teret

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan R. (45) zbog sumnje da je sa, za sada, više nepoznatih lica, izvršio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti.

  • 03.10.2023
Kosovska policija izvršila pretres prostorija firme “Rad 028”

Kosovska policija je izvršila dpretres prostorija firme "Rad 028" u Zvečanu.

  • 03.10.2023
MUP: Uhapšen Milan Radoičić, određen pritvor 48 sati

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija kod lica Milana Radoičića kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

  • 03.10.2023