Vesti
Hronika

Napadnuti Srbin operisan, stanje stabilno

Srbin M.M. koji je teško povređen nakon fizičkog napada u petak u severnom delu Mitrovice, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno.
Napadnuti Srbin operisan, stanje stabilno
KBC Kosovska Mitrovica (Foto Kontakt)

U KBC Kosovska Mitrovica za Kontakt Plus radio je potvrđeno da je povređeni operisan po prijemu i da je trenutno stabilno.

Portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović kaže za Kontakt Plus da je policiji prijavljeno je da su četiri nepoznate osobe albanske nacionalnosti, starosti 18-19 godina, u noći između petka i subote fizički napale Srbina M. M. (1986) u ulici Knjaza Miloša u severnom delu Mitrovice.

Do napada je došlo u petak oko 22h, a policija je nakon ponoći dobila obaveštenje iz KBC Kosovska Mitrovica da je u ovu ustanovu primljena osoba sa povredama zadobijenim najverovatnije u tuči.

Policija intenzivno traga za napadačima.

Slučaj okarakterisan kao teške telesne povrede.

Istraga je u toku.Ostale vesti

Pripremni pretres za ubistvo Ivanovića nastavlja se 5. februara
Advokatica Jovana Filipović koja je branilac Silvane Arsović, jedne od osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, kazala je za RTV Kim da je pripremni pretres u slučaju Ivanovića zakazan za 5. februar u 9 časova i 30 minuta. Advokat Predrag Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića, ističe da je sud u roku od mesec dana nakon podnešene žalbe zakazao saslušanje.
  • 22.01.2021
Policija izrekla 778 kazni za kršenje antikovid mera
Kosovska policija je saopštila da je tokom poslednjih 24 sata napisano 778 novčanih kazni zbog kršenje antikovid mera, koje je propisala kosovska vlada u okviru borbe protiv koronavirusa.
  • 22.01.2021
Zubin Potok: Uhapšen zbog nasilja u porodici
U Zubinom Potoku jedan muškarac je uhapšen nakon što je pokušao fizički da napadne svoje roditelje, saopšteno je danas iz Kosovske policije.
  • 21.01.2021
Tužilaštvo u Mitrovici: Prikupljamo informacije o potencijalnom unosu vakcina na severu Kosova
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici, saopštilo je danas da, u saradnji sa Kosovskom policijom, prikuplja informacije u vezi sa potencijalnim nezakonitim unosom antikovid vakcina na severu Kosova.
  • 20.01.2021
Izvršen pretres Doma zdravlja u Štrpcu u potrazi za  vakcinama protiv kovida-19
"Inspekcija prištinskog Ministarstva zdravlja praćena pripadnicima policije, danas je u Dom zdravlja u Štrpcu, koji deluje u okviru zdravstvenog sistema Republike Srbije, izvršila pretres tražeći vakcine protiv kovida-19”, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 20.01.2021
„Potrebne nove informacije u rasvetljavanju sudbine nestalih“
Predsednik Komisije za nestala lica Republike Srbije Veljko Odalović kaže da nedostaju nove informacije kako bi se napravio pomak u pronalaženju nestalih lica sa područja Kosova.
  • 19.01.2021