Vesti
Hronika

Napadnuta dvojica muškaraca u severnom delu Mitrovice

Nepoznata lica, napala su danas dvojicu muškaraca u severnom delu Mitrovice, udarajući ih staklenim flašama.
Napadnuta dvojica muškaraca u severnom delu Mitrovice
Kosovska Mitrovica (Foto Kim arhiva)

Do napada je došlo oko 11 sati i 13 minuta, u ulici Kralja Petra I, u bašti kafića „Soprano“, izjavio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region sever, poručnik Branislav Radović.

„U bašti kafića ’Soprano’, sedela su dva Srbina S. R. i M. R, koji žive na Kosovu, kada su im prišla dva NN lica, koja su prema njihovim rečima, opsovala na albanskom jeziku i staklenim flašama počela da ih udaraju po glavama, a zatim pobegla u pravcu glavnog mosta“, naveo je Radović.

Povređeni su zbrinuti u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici, gde im je ukazana lekarska pomoć, a lekari su konstatovali da se radi o lakim telesnim povredama.

„S. R. je zadobio hematom na glavi i čelu, a M. R. u predelu desnog oka veliki hematom i posekotinu“, precizirao je Radović.

Istraga je u toku.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: U Velikoj Hoči napadnut Miroslav Lukić

"Meštanin Velike Hoče Miroslav Lukić napadnut je sinoć oko devet sati od strane trojice Albanaca, koji su ga prvo verbalno vređali, a potom i fizički napali. On je zadobio prelom nosa i nalazi se na bolničkoj opservaciji. O slučaju je obaveštena policija, a napadač je priveden", saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

  • 06.05.2021
Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela
Na putu između Gračanice i Lapljeg Sele dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen mladić, vozač automobila, koji je nakon ukazane prve pomoći, prebačen na odeljenje hirurgije na dalje lečenje, kazala je za RTV Kim doktorka Bojana Rajković.
  • 03.05.2021
Obeležena 22. godišnjica bombardovanja SUP-a u Mitrovici
Polaganjem cveća i odavanjem pošte stradalima, obeležena je 22. godišnjica NATO bombardovanja zgrade SUP-a u Kosovskoj Mitrovici, kada su tri osobe ubijene, a više njih povređeno.
  • 02.05.2021
Nastavljeno suđenje Rikalu i ostalim optuženima za korupciju
Nekadašnji kosovski ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenad Rikalo i još sedam bivših zvaničnika optuženih za korupciju, danas su u prištinskom sudu imali uvodno obraćanje.
  • 27.04.2021
Preminuo slikar i vajar Miloš Šobajić
Slavni slikar i vajar Miloš Šobajić preminuo je sinoć u bolnici od posledica virusa korona, potvrđeno je Sputnjiku.
  • 24.04.2021
Gradonačelniku Klokota određen kućni pritvor

Odlukom Apelacionog suda u Prištini, gradonačelnik Klokota Božidar Dejanović provešće narednih mesec dana u kućnom pritvoru, prenosi Reporteri.

  • 23.04.2021