Vesti
Hronika

Napadnuta dvojica muškaraca u severnom delu Mitrovice

Nepoznata lica, napala su danas dvojicu muškaraca u severnom delu Mitrovice, udarajući ih staklenim flašama.
Napadnuta dvojica muškaraca u severnom delu Mitrovice
Kosovska Mitrovica (Foto Kim arhiva)

Do napada je došlo oko 11 sati i 13 minuta, u ulici Kralja Petra I, u bašti kafića „Soprano“, izjavio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region sever, poručnik Branislav Radović.

„U bašti kafića ’Soprano’, sedela su dva Srbina S. R. i M. R, koji žive na Kosovu, kada su im prišla dva NN lica, koja su prema njihovim rečima, opsovala na albanskom jeziku i staklenim flašama počela da ih udaraju po glavama, a zatim pobegla u pravcu glavnog mosta“, naveo je Radović.

Povređeni su zbrinuti u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici, gde im je ukazana lekarska pomoć, a lekari su konstatovali da se radi o lakim telesnim povredama.

„S. R. je zadobio hematom na glavi i čelu, a M. R. u predelu desnog oka veliki hematom i posekotinu“, precizirao je Radović.

Istraga je u toku.Ostale vesti

Pronađena eksplozivna naprava kod Merdara. Kfor izvršio kontrolisanu eksploziju
U blizini administrativnog prelaza Merdare danas je pronađena eksplozivna naprava koja je potom uništena u kontrolisanoj eksploziji od strane Kfora, javili su mediji na albanskom.
  • 08.12.2021
Organizovani i multinacionalni
Kancelarija za kontrolu strane imovine (OFAC) Ministarstva finansija SAD označila je Zvonka Veselinovića, njegovog brata Žarka, Milana Radoičića, Željka Bojića i Marka Rošića zbog pripadnosti koruptivnim mrežama povezanim sa transnacionalnim organizovanim kriminalom.
  • 08.12.2021
SAD uvele sankcije Radoičiću i Veselinoviću
Sjedinjene Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, između ostalih, biznismeni s Kosova Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, javila je Nova.rs.
  • 08.12.2021
U Bošnjačkoj mahali postavljene zastave Albanije i UČK
U naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Кosovske Mitrovice, večeras su postavljene zastave Albanije i UČК, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 06.12.2021
Preminuo Bob Dol
Bivši vođa republikanske većine u američkom Senatu i poslednji iz generacije iz Drugog svetskog rata koji je bio nominovan za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bob Dol preminuo je juče u 98. godini.
  • 06.12.2021
Obijena crkva u Prilužju, polomljena kamera i odneta oprema

U Hramu Preobraženja Gospodnjeg u Prilužju, ranije ove nedelje, tj. između srede i četvrtka dogodila se teška krađa. 

  • 05.12.2021