Na poternici policije četvorica Srba

Policija Kosova traga za osam lica, među kojima je polovina Srba.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija

Na javnoj listi traženih su Radomir Kasalović, Dušan Jovanović, Ratomir Božović, Branislav Rakić, zatim Petri Saljihu, Korab Zogjani, Agron Krueziu, Iljir Avdulahu.

Na sajtu Kosovske policije se uz imena, nalaze i fotografije traženih lica.

Od četvorice Srba sa poternice Kosovske policije, trojica se povezuju sa slučajem ubistva pripadnika Kosovske policije Envera Zumberija 26. jula 2011.godine.

U jednom slučaju, Kosovska policija traži još nekoliko osoba zbog incidenta iz 2012. godine u Crvenoj sali u Prištini, gde je nasilno ometano promovisanje časopisa “Kosova 2.0”.

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane