Na poternici policije četvorica Srba

Policija Kosova traga za osam lica, među kojima je polovina Srba.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija

Na javnoj listi traženih su Radomir Kasalović, Dušan Jovanović, Ratomir Božović, Branislav Rakić, zatim Petri Saljihu, Korab Zogjani, Agron Krueziu, Iljir Avdulahu.

Na sajtu Kosovske policije se uz imena, nalaze i fotografije traženih lica.

Od četvorice Srba sa poternice Kosovske policije, trojica se povezuju sa slučajem ubistva pripadnika Kosovske policije Envera Zumberija 26. jula 2011.godine.

U jednom slučaju, Kosovska policija traži još nekoliko osoba zbog incidenta iz 2012. godine u Crvenoj sali u Prištini, gde je nasilno ometano promovisanje časopisa “Kosova 2.0”.

Ostale vesti

 • Krađa automobila u Dobrotinu

  Krađa automobila u Dobrotinu

  U Dobrotinu, selu koje pripada opštini Gračanica, u noći između srede i četvrtka došlo je do krađe automobila. Iz policije je za RTV Kim potvrđeno da je automobil ukraden, ali nisu mogli da pruže više informacija o slučaju.

 • Voz udario mladića u Prištini

  Voz udario mladića u Prištini

  Jedan mladić (20) teško je povređen danas u Prištini u blizini tamošnje vojne kasarne kada ga je udario voz koji saobraća na relaciji Priština - Peć.

 • Haradinajev poslanik, Bljerim Kuči, pozvan u Hag

  Haradinajev poslanik, Bljerim Kuči, pozvan u Hag

  Bljerim Kuči, poslanik Alijanse za budućnost Kosova, Ramuša Haradinaja, pozvan je da se 12. marta javi na saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu o okolnostima pod kojima su pripadnici OVK vršili zločine nad Srbima i drugim civilima tokom poslednjih sukoba na KiM.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane