Na poternici policije četvorica Srba

Policija Kosova traga za osam lica, među kojima je polovina Srba.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija

Na javnoj listi traženih su Radomir Kasalović, Dušan Jovanović, Ratomir Božović, Branislav Rakić, zatim Petri Saljihu, Korab Zogjani, Agron Krueziu, Iljir Avdulahu.

Na sajtu Kosovske policije se uz imena, nalaze i fotografije traženih lica.

Od četvorice Srba sa poternice Kosovske policije, trojica se povezuju sa slučajem ubistva pripadnika Kosovske policije Envera Zumberija 26. jula 2011.godine.

U jednom slučaju, Kosovska policija traži još nekoliko osoba zbog incidenta iz 2012. godine u Crvenoj sali u Prištini, gde je nasilno ometano promovisanje časopisa “Kosova 2.0”.

Ostale vesti

 • „Oliver to nije zaslužio“

  „Oliver to nije zaslužio“

  Deset meseci je prošlo od ubistva Olivera Ivanovića, jednog od najznačajnijih srpskih političara na Kosovu. O istrazi se vrlo malo zna, a predstavnici vlasti u Beogradu i Prištini o tome skoro i da ne govore. O Ivanoviću se najviše piše na drušvenim mrežama, pa je često i tema prepucavanja između članova porodice. „Oliver to nije zaslužio“, poručuje Ksenija Božović.

 • Sud potvrdio oslobađajuću presudu Ljimaju

  Sud potvrdio oslobađajuću presudu Ljimaju

  Apelacioni sud u Đakovici potvrdio je juče presudu kojom je potpredsednik kosovske vlade Fatmir Ljimaj oslobođen krivice zbog ubistva dvojice albanskih civila 1998. godine, navode prištinski mediji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane