Vesti
Hronika

Na mejl Kosovo online stigla dojava o bombi, evakuisane i druge redakcije

Na mejl redakcije Kosovo online koja se nalazi u Beogradu stigla dojava o bombi na ukrajinskom jeziku, evakuisani i zaposleni Kurira koji je u istoj zgradi, prenosi list Danas.
Na mejl Kosovo online stigla dojava o bombi, evakuisane i druge redakcije
Sa uviđaja (Foto Danas)

Sinoć oko 21 sat stigla je anonimna dojava da je bomba postavljena u zgradi u kojoj se nalaze redakcije Kosovo online i Kurira.

Dojava je stigla na mejl portala Kosovo online.

Kako iz tog medija javljaju, stigla je pretnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja će biti aktivirana, kako je navedeno, u 22:15 časova.

„U vašim prostorijama postavljena je eksplozivna naprava koja će eksplodirati tačno u 22:15. časova. Slava Ukrajini“, navedeno je u pomenutom mejlu koji je napisan na ukrajinskom jeziku, prenosi Kosovo online.

Kako iz Kurira navode, brzo je stigla policija i naređeno je da se zgrada evakuiše.

Nakon provere konstatovano je da u zgradi nema eksplozivne naprave, te je zaposlednima dozvoljeno da se vrate na radna mesta.

Inače, na istoj adresi, u Vlajkovićevoj 8 u Begradu, funkcioniše nekoliko medija: Kosovo online, Kurir, Mondo, Espreso i Kurir televizija, čiji su se zaposleni kako piše Kurir, vratili na svoja radna mesta zahvaljujući brzoj reakciji policije.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022
Prijavljen slučaj silovanja maloletnice u Vitini

Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj silovanja maloletnice, ovoga puta u Vitini.

  • 24.11.2022