Vesti
Hronika

N. Brdo: Konobar predao gazdi 400 evra pazara u falsifikovanim novčanicama

Kosovska policija privela je juče jednu osobu u Novom Brdu nakon što je vlasniku kafe bara u kom je konobarisala predala pazar u falsifikovanim novčanicama.
N. Brdo: Konobar predao gazdi 400 evra pazara u falsifikovanim novčanicama
Ilustracija (Foto Pixabay)

Hapšenje je izvršila Jedinica za privredni kriminal regiona Gnjilane, a nakon istrage i obezbeđenih dokaza.

Kako precizira KP, muškarac sa inicijalima Š.J. je, pre dva dana u kasnim večernjim satima, po završetku svoje smene u kafe-baru u selu Novo Brdo, vlasniku objekta predao 400 evra dnevnog pazara, odnosno osam novčanica od po 50 evra.

Zbog sumnje da su u pitanju falsifikati, slučaj je prijavljen policiji.

Nakon istrage i utvrđenih dokaza da su zaista u pitanju falsifikati, po nalogu tužioca, policija je juče uhapsila Š.J, u njegovoj kući.

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a tereti se za krivično delo falsifikovanje novca.Ostale vesti

Nikoli Nedeljkoviću određen pritvor od 30 dana

Dvadesetogodišnjem Nikoli Nedeljkoviću iz Beograda koji je pre dva dana uhapšen na Gazimestanu određen je pritvor od mesec dana, kazala je njegova advokatica Jovana Filipović.

  • 30.06.2022
Dva puta privođen zbog pevanja ‚‚Kosovo je srce Srbije‚‚
Branko Antić, predsednik organizacije "Srpska solidarnost" privođen je juče u dva navrata zbog, kako su mu rekli u Policiji, ugrožavnja pravnog poretka i širenja mržnje.
  • 30.06.2022
ZP:Priveden muškarac zbog ulaska na Kosovo alternativnim putevima

Kosovska policija je u opštini Zubin Potok privela muškarca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je alternativnim putevima stigao iz centralne Srbije na Kosovo.

  • 30.06.2022
Napadnuta ekipa Hitne pomoći u Lapljem Selu. U društvu napadača bio i komandir policije u Gračanici
Rano jutros prilikom pružanja pomoći povređenom licu u udesu koji se rano jutros dogodio između Lapljeg Sela i Gračanice napadnuta je ekipa hitne pomoći iz Lapljeg Sela.  
  • 29.06.2022
Miloradu Đokoviću određen pritvor do 30 dana
Sudija Osnovnog suda u Prištini odredio je pritvor do 30 dana Miloradu Đokoviću iz Vitomirice kod Peći, koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine učestvovao u navodnom ratnom zločinu.
  • 29.06.2022
Filipović: Nikoli se stavljaju na teret reči za koje tvrdi da nije izgovorio
Nikola Nedeljković koji je juče uhapšen na Gazimestanu tereti se da je počinio krivično "raspirivanja razdora i netrpeljivosti". Trenutno se nalazi u Policijskoj stanici u Prištini gde je i saslušan. Još uvek se ne zna da li postoji osnov za odrđivanje pritvora.
  • 29.06.2022