Vesti
Hronika

Motociklista Ivan Milošević pronađen povređen

Motociklista Ivan Milošević iz Beograda, čiji nestanak je pre dva dana prijavljen Kosovskoj policiji i Euleksu, jer je nestao na putu ka Prištini, pronađen je sa teškim povredama u blizini mesta Dudin Krš, prenosi Kosovo onlajn pozivajući se na TV Prva.

Motociklista Ivan Milošević pronađen povređen
Ivan Milošević (Foto Fejsbuk)

Po ovim informacijama, on je prebačen u najbližu zdravstvenu ustanovu jer je povređen prilikom pada sa motora u jednoj oštroj krivini na pravcu kod Zvečana.

O njegovom zdravstvenom stanju se za sada ne zna više detalja, ali po svemu sudeći to je bio uzrok njegovog nestanka, koji su prijavili prijatelji koji su ga čekali u Gračanici.

Policija je od juče popodne bila u intenzivnoj potrazi za nestalim Miloševićem.Ostale vesti

Preminula novinarka Gordana Suša
Novinarka Gordana Suša preminula je danas posle duge i teške bolesti u 75. godini života, potvrđeno je za portal Nova.rs.
  • 22.06.2021
Godišnjica od kidnapovanja rudara kopa Belaćevac
"Danas se navršavaju 23 godine od otmice srpskih rudara, koje su albanski teroristi prisilno odveli iz fabričkog kruga ugljenokopa `Belaćevac` Termoelektrane `Obilić` na Кosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 22.06.2021
Ukradena strujna instalacija iz crkve u Uroševcu

Iz pravoslavne crkve Svetog cara Uroša u Uroševcu ukradena je strujna instalacija, javio je prištinski portal Reporteri.

  • 21.06.2021
Autobus sa 50 vernika iz Srbije vraćen iz Kosovske Mitrovice
"Autobus sa 50 vernika iz centralne Srbije koji su krenuli da obeleže Zadušnice i posete hramove Srpske pravoslavne crkve na Кosovu i Metohiji, vraćen je jutros iz Кosovske Mitrovice za Beograd", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM. 
  • 19.06.2021
Policija demantuje vest o postavljanju srpske zastave na Košarama

Portparol kosovske policije Daut Hodža rekao je prištinskim medijima da su policijski timovi izašli na lice mesta, ali da na karauli Košare nije bilo srpske zastave.

  • 14.06.2021
Jedna osoba povređena u pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici
Jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja u pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici i smeštena je u bolnicu, prenosi portal Reporteri.
  • 13.06.2021