Vesti
Hronika

Mladić povređen u Mitrovici stabilno i pod nadzorom

Mladić koji je sinoć u Kosovskoj Mitrovici zadobio povrede nožem,  nakon operacije smešten je na odeljenje intenzivne nege i njegovo zdravstveno stanje je trenutno  stabilno.
Mladić povređen u Mitrovici stabilno i pod nadzorom
KBC Kosovska Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Zamenik direktora KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek kaže za Kontakt Plus da je pacijent trenutno stabilno, ali da njegovo stanje zahteva stalno praćenje zbog mogućih komplikacija.

“Pacijent je operisan sinoć zbog ubodne rane u predelu leve slabinske regije koja je išla ka levim rebrima gde je presečena jedna od arterija. Zbog velike iskrvarenosti on se trenutno nalazi u jedinici intenzivne nege, gde se oporavlja posle sinoćne hirurške intervencije. Trenutno je stabilno, ali njegovo zdravstveno stanje zahteva 24-časovni monitoring zbog mogućih komplikacija” – rekao je dr Elek.

Mladić D.B. (2001.) povređen je sinoć oko 18h u blizini glavnog ibarskog mosta u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.Ostale vesti

Podneta krivična prijava protiv Tačija
Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova Kosova Đeljalj Svećlja podneo je Osnovnom tužilaštvu u Prištini krivičnu prijavu protiv predsednika Kosova Hašima Tačija zbog njegove izjave date 23. marta ove godine u kojoj poziva na nepoštovanje odluka Vlade o zaštitnim merama protiv virusa Kovid-19.
  • 30.03.2020
KP: Hapšenje i zaplena narkotika
Kosovska policija saopštila je danas da su u Prištini uhapšena dva lica osumnjičena za umešanost u izvršenje krivičnih dela "neovlašćena kupovina, držanje, prodaja ili distribucija opojnih droga, supstanci, psihotropnih ili analognih i neovlašćeno posedovanje oružja i municije".
  • 30.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca van životne opasnosti
Povređeni policajac Zoran Jović iz sela Vrbovac u opštini Klokot, nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Prištini i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopštila je Kosovska policija.
  • 29.03.2020
Policija: Srbin iz Čaglavice nije pretio Tačiju
Srbin I.L. iz Čaglavice, koji je danas priveden, nije pretio kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, saznaje RTV Kim u Policiji u Gračanici.
  • 28.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca u teškom stanju
Pripadnik Kosovske policije Zoran Jerinić, ranjen je danas oko 13 časova u selu Vrbovac u opštini Klokot hicem iz pištolja.
  • 28.03.2020
Opljačkane srpske porodice u selima Banje i Osojane
Pljačka koja se prethodne noći dogodila u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok, i pored zabrane kretanja, koja je na snazi uznemirila je meštane ovih sela.
  • 28.03.2020