Mladić povređen u Mitrovici stabilno i pod nadzorom

Mladić koji je sinoć u Kosovskoj Mitrovici zadobio povrede nožem,  nakon operacije smešten je na odeljenje intenzivne nege i njegovo zdravstveno stanje je trenutno  stabilno.

Podeli ovaj članak sa:
 • KBC Kosovska Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Zamenik direktora KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek kaže za Kontakt Plus da je pacijent trenutno stabilno, ali da njegovo stanje zahteva stalno praćenje zbog mogućih komplikacija.

“Pacijent je operisan sinoć zbog ubodne rane u predelu leve slabinske regije koja je išla ka levim rebrima gde je presečena jedna od arterija. Zbog velike iskrvarenosti on se trenutno nalazi u jedinici intenzivne nege, gde se oporavlja posle sinoćne hirurške intervencije. Trenutno je stabilno, ali njegovo zdravstveno stanje zahteva 24-časovni monitoring zbog mogućih komplikacija” – rekao je dr Elek.

Mladić D.B. (2001.) povređen je sinoć oko 18h u blizini glavnog ibarskog mosta u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.

Ostale vesti

 • Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Albanska pevačica Aljbana Azizi snimila je video spot za svoju pesmu na ostacima pravoslavnog hrama Svetog Nikole u Novom Brdu. Spot je snimljen nakon brojnih pokušaja da se ova srednjovekovna pravoslavna crkva pretvori u rimokatoličku.

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane