Vesti
Hronika

Mitrovica: Požar na tri privatna vozila, nema povređenih

U požaru koji je rano jutros  izbio u ulici Knjaza Miloša u severnom delu Mitrovice u potpunosti su izgorela  dva vozila, dok je  treće oštećeno. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.
Mitrovica: Požar na tri privatna vozila, nema povređenih
Zapaljeni automobili (Foto Kontakt plus radio)

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za Kontakt Plus da je u ulici Knjaza Miloša oko 4 sati i 50 minuta došlo do požara na tri privatna putnička vozila, a uzrok će se utvrditi nakon istražnih radnji na terenu.

“Ima različitih pretpostavki vezano za ovaj incident. Policija za sada može samo da potvrdi da su tri putnička vozila oštećena, a nakon uviđaja i informacija inspektora sa terena saznaćemo više o uzroku ovog požara”, rekao je Hoti.

On je rekao da se za sada ne može isključiti ni mogućnost podmetanja požara, niti mogućnost da su požar prouzrokovale električne instalacije, obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi trafo stanica.

Požar koji je izbio jutros u jednom dvorištu privatne kuće u naselju Bošnjačka mahala u blizini trafo stanice, prijavila je patrola kosovske policije, nakon čega su na lice mesta došli i vatrogasci koji su požar ugasili.Ostale vesti

Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020
Jevtić: Pucano na kuću povratnika u Vidanju
Danas oko 13 sati, nepoznata lica pucala su iz vozila na kuću povratnika u selu Vidanje kod Kline, objavio je ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić.
  • 04.08.2020
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
  • 04.08.2020
Merdare: Zaplenjeno preko 10.000 falsifikovanih evra
Na kontrolnom punktu Merdare noćas je zaplenjeno 10.500 falsifikovanih evra, saopštila je Uprava carine.
  • 01.08.2020
Na zidu ograde Pešića u Klini ispisana poruka
Preteća poruka na engleskom jeziku “killer” (ubica) ispisana je sinoć oko 19 sati na zidu ograde oko porodičnog doma srpskih povratnika Aleksandra i Vesne Pešić u Klini, potvrdio je za Kosovo Onlajn predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković.
  • 27.07.2020
Staro Gracko: Bol ne prestaje, vreme je da neko odgovara
Parastosom u Starom Gracku, kod Lipljana, obeležena je 21 godina od ubistva 14 srpskih žetelaca. Porodice stradalih i dalje čekaju pravdu i nadaju se da će počinioci biti pronađeni.
  • 23.07.2020