Vesti
Hronika

Mitrovica: Požar na tri privatna vozila, nema povređenih

U požaru koji je rano jutros  izbio u ulici Knjaza Miloša u severnom delu Mitrovice u potpunosti su izgorela  dva vozila, dok je  treće oštećeno. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.
Mitrovica: Požar na tri privatna vozila, nema povređenih
Zapaljeni automobili (Foto Kontakt plus radio)

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za Kontakt Plus da je u ulici Knjaza Miloša oko 4 sati i 50 minuta došlo do požara na tri privatna putnička vozila, a uzrok će se utvrditi nakon istražnih radnji na terenu.

“Ima različitih pretpostavki vezano za ovaj incident. Policija za sada može samo da potvrdi da su tri putnička vozila oštećena, a nakon uviđaja i informacija inspektora sa terena saznaćemo više o uzroku ovog požara”, rekao je Hoti.

On je rekao da se za sada ne može isključiti ni mogućnost podmetanja požara, niti mogućnost da su požar prouzrokovale električne instalacije, obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi trafo stanica.

Požar koji je izbio jutros u jednom dvorištu privatne kuće u naselju Bošnjačka mahala u blizini trafo stanice, prijavila je patrola kosovske policije, nakon čega su na lice mesta došli i vatrogasci koji su požar ugasili.Ostale vesti

Pronađeno telo muškarca kod Gračaničkog jezera
Bivši policijski službenik na Kosovu Fadilj Suljević pronađen je mrtav u blizini Gračaničkog jezera, javljaju prištinski mediji i dodaju da se radi o osobi koja je kao svedok bila pozvana u Specijalni sud za zločine pripadnika nekadašnje OVK.
  • 15.01.2021
Kosovski političari na godišnjici u Račku
Kosovski političari odali su danas počast stradalima ispred Memorijalnog kompleksa u Račku.
  • 15.01.2021
Miroslav Ivanović: Oliverovo ime nekome para uši
"Nažalost, sve moje reči se obistinjuju. Prolazi i treća godina i pravog rezultata istrage za izvršiteljem i nalogodavcem nema. Nema pomaka", rekao je za RTV Kim Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera.
  • 15.01.2021
U slučaju Ivanović propuste pravili i policija i tužilaštvo i sud
Ni tri godine od ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici ni izvršilac, ni nalogodavac ubistva nisu poznati. Sudski proces koji se vodi pred kosovskim sudovima advokati ocenjuju odugovlačenjem, optužnicu neargumentovanom i "sklepanom", a istragu promašenom.
  • 15.01.2021
SDP: U subotu trogodišnji pomen Oliveru Ivanoviću
Građanska inicijativa SDP obeležiće trogodišnji pomen Oliveru Ivanoviću u subotu u 10 sati na mestu ubistva, odnosno, ispred sedišta ove inicijative u Kosovskoj Mitrovici.
  • 14.01.2021
Uhapšen osumnjičeni za pljačku u hotelu u Gračanici
Kosovska policija uhapsila je jedno lice koje je osumnjičeno za oružanu pljačku u hotelu u Gračanici u novembru prošle godine. Za još jednim licem se traga.
  • 13.01.2021