Vesti
Hronika

Mitrovica: Napadnut direktor Puls-a iz Šilova

Ekipa RTV Puls iz Šilova, napadnuta je jutros od strane nepoznatih osoba, potvrdio je Kontakt Plus radiju portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
Mitrovica: Napadnut direktor Puls-a iz Šilova
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Direktor RTV Puls  i vlasnik građevinske firme "Puls inžinering" Nenad Milenković za Kontakt Plus radio ističe da su ga napale četiri maskirane osobe.

"Stigao sam ispred zgrade opštine, bukvalno ispred ulaza. Četiri maskirane osobe su me sačekale, oduzele su mi dokumentaciju, počele su da me tuku rukama u predelu glave i tela, ponavljajući pitanja - Ko te poslao i što si došao?", kazao je Milenković.

On ističe da je u opštinu krenuo kako bi predao dokumentaciju vezanu za Poziv za javnu nabavku.

"Očigledno da se to nije sviđalo nekim ljudima, pa mi se dogodilo to što se dogodilo", kazao je direktor RTV Puls.

On dodaje da se nakon medicinskog zbrinjavanja uputio u policijsku stanicu u kojoj trenutno daje izjavu.

Baza Policijske stanice Mitrovica Sever obaveštena je jutros u 9.37 časova od strane dežurne patrole da je u blizini zgrade Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, iza autobuske stanice, napadnuta novinarska ekipa RTV Puls.

"Na lice mesta izašle su policijske patrole, koje su stupile u kontakt sa novinarskom ekipom. Izvršen je uviđaj od strane istražnog policajca i forenzičara“, kazao je Radović.

On ističe da je jedno lice upućeno u Dom zdravlja, gde mu je ukazana medicinska pomoć zbog pretrpljenih povreda.

Za sada drugi detalji nisu poznati, a istraga je u toku, zaključio je Radović.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020