Vesti
Hronika

Mitrovica: Napadnut direktor Puls-a iz Šilova

Ekipa RTV Puls iz Šilova, napadnuta je jutros od strane nepoznatih osoba, potvrdio je Kontakt Plus radiju portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
Mitrovica: Napadnut direktor Puls-a iz Šilova
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Direktor RTV Puls  i vlasnik građevinske firme "Puls inžinering" Nenad Milenković za Kontakt Plus radio ističe da su ga napale četiri maskirane osobe.

"Stigao sam ispred zgrade opštine, bukvalno ispred ulaza. Četiri maskirane osobe su me sačekale, oduzele su mi dokumentaciju, počele su da me tuku rukama u predelu glave i tela, ponavljajući pitanja - Ko te poslao i što si došao?", kazao je Milenković.

On ističe da je u opštinu krenuo kako bi predao dokumentaciju vezanu za Poziv za javnu nabavku.

"Očigledno da se to nije sviđalo nekim ljudima, pa mi se dogodilo to što se dogodilo", kazao je direktor RTV Puls.

On dodaje da se nakon medicinskog zbrinjavanja uputio u policijsku stanicu u kojoj trenutno daje izjavu.

Baza Policijske stanice Mitrovica Sever obaveštena je jutros u 9.37 časova od strane dežurne patrole da je u blizini zgrade Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, iza autobuske stanice, napadnuta novinarska ekipa RTV Puls.

"Na lice mesta izašle su policijske patrole, koje su stupile u kontakt sa novinarskom ekipom. Izvršen je uviđaj od strane istražnog policajca i forenzičara“, kazao je Radović.

On ističe da je jedno lice upućeno u Dom zdravlja, gde mu je ukazana medicinska pomoć zbog pretrpljenih povreda.

Za sada drugi detalji nisu poznati, a istraga je u toku, zaključio je Radović.Ostale vesti

U Orahovcu grupa albanskih mladića skinula tablu ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića" na kratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,,Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020