Vesti
Hronika

Milena Ivanović: Niko ni telefon da okrene, da kaže nešto o Oliverovom ubistvu

Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, danas je, povodom 40 dana od smrti njenog muža, izjavila za "Blic" da je razočarana pošto joj niko nije dao nikakvu informaciju do sada kako teče istraga.
Milena Ivanović: Niko ni telefon da okrene, da kaže nešto o Oliverovom ubistvu
Milena Ivanović (Foto Kontakt plus)

- Niko broj da okrene, a nama je to mnogo bitno. Nikako da saznamo da li ima nekog traga ili pomaka u otkrivanju ubice - rekla je Milena danas na groblju.

Svaki dan je težak, planovi o selidbi u Beograd, koje je objavila odmah posle atentata na Olivera i dalje stoje.

- Kao što sam rekla, selim se sa Kosova i trenutno sam u fazi prelaska. Dete ide u školu, pa zbog toga sporije teče prelazak. Dečak jako pati, ali smo iskreni sa njim. On je tek počeo da se navikava na Olivera, pošto je tri godine bio u zatvoru, a sad ga je zauvek izgubio i tek mu je teško. Povukao se u sebe, ali mi se trudimo da puno razgovaramo sa njim. - dodaje Milena.

Ona ne očekuje pomoć od nikog, koliko da se otkrije nalogodavac njegovog ubistva.

- Što se pomoći od strane Vlade Srbije tiče, nama to nije toliko bitno, koliko nam znači da saznamo ko je kriv za Oliverovo ubistvo - rekla je ona.

Na Novom groblju u Beogradu okupili su se danas na četrdesetodnevnom pomenu porodica, prijatelji i poštovaoci ubijenog Ivanovića. Mali Bogdan, najmlađi Oliverov sin, nije bio prisutan, ali jesu njegova starija braća.

Ivanović je ubijen 16. januara sa šest hitaca u leđa ispred prostorija svoje stranke. Ubica još nije pronađen.

 Ostale vesti

Porodica Andrejević ponovo na meti pljačkaša
Porodica Andrejević iz Gračanice se po peti put našla na meti pljačkaša. Lopova je u kući zatekla Aleksandra, koja je u trenutku provale bila sama kod kuće, dok je njen suprug Miloš bio na putu.
  • 04.03.2021
KP: Još 669 kazni zbog nepoštovanja mera
Kosovska Policija saopštila je da je tokom 24 sata u različitim gradovima Kosova izdala 669 novčanih kazni zbog nepoštovanja mera u borbi protiv koronavirusa.
  • 04.03.2021
Pokušaj krađe u Gračanici, policija traga za počiniocem
U Gračanici se sinoć malo pre 20 sati dogodio pokušaj krađe. Na meti se našla porodica Miloša Andrejevića koji je bio na službenom putu, a čija se supruga, Aleksandra, nalazila u kući u trenutku kada je provalnik ušao, javlja RTV Gračanica.
  • 04.03.2021
Nastradao zaposleni u rudniku

Rudar B. Č. poginuo je na radilištu rudnika "Crnac" u Leposaviću, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 03.03.2021
Protest u Gračanici šesto veče zaredom

Više desetina mladih, kao i roditelji privedenih mladića, okupili su se šestu noć zaredom ispred policijske stanice u Gračanici, kako bi pružili podršku pritvorenim dečacima.

  • 01.03.2021
Policija izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja mera
Policija Kosova saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.
  • 01.03.2021