Milena Ivanović: Niko ni telefon da okrene, da kaže nešto o Oliverovom ubistvu

Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, danas je, povodom 40 dana od smrti njenog muža, izjavila za "Blic" da je razočarana pošto joj niko nije dao nikakvu informaciju do sada kako teče istraga.

Podeli ovaj članak sa:
 • Milena Ivanović (Foto Kontakt plus)

- Niko broj da okrene, a nama je to mnogo bitno. Nikako da saznamo da li ima nekog traga ili pomaka u otkrivanju ubice - rekla je Milena danas na groblju.

Svaki dan je težak, planovi o selidbi u Beograd, koje je objavila odmah posle atentata na Olivera i dalje stoje.

- Kao što sam rekla, selim se sa Kosova i trenutno sam u fazi prelaska. Dete ide u školu, pa zbog toga sporije teče prelazak. Dečak jako pati, ali smo iskreni sa njim. On je tek počeo da se navikava na Olivera, pošto je tri godine bio u zatvoru, a sad ga je zauvek izgubio i tek mu je teško. Povukao se u sebe, ali mi se trudimo da puno razgovaramo sa njim. - dodaje Milena.

Ona ne očekuje pomoć od nikog, koliko da se otkrije nalogodavac njegovog ubistva.

- Što se pomoći od strane Vlade Srbije tiče, nama to nije toliko bitno, koliko nam znači da saznamo ko je kriv za Oliverovo ubistvo - rekla je ona.

Na Novom groblju u Beogradu okupili su se danas na četrdesetodnevnom pomenu porodica, prijatelji i poštovaoci ubijenog Ivanovića. Mali Bogdan, najmlađi Oliverov sin, nije bio prisutan, ali jesu njegova starija braća.

Ivanović je ubijen 16. januara sa šest hitaca u leđa ispred prostorija svoje stranke. Ubica još nije pronađen.

 

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane