Vesti
Hronika

Milena Ivanović: Nije istina da je Vučić odbio da primi mog supruga

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da nije istina da je predsednik Aleksandar Vučić odbio da primi njenog supruga nekoliko dana pre ubistva.
Milena Ivanović: Nije istina da je Vučić odbio da primi mog supruga
Milena Ivanović (Foto Kontakt plus)

Posle izjave predsednika Srbije da je "pomogao Ivanoviću više nego drugi političari", u visokim političkim krugovima pojavile su se spekulacije o navodnom odbijanju Aleksandra Vučića, uoči atentata, da u Predsedništvu Srbije primi lidera SDP-a.

Milena Ivanović kaže da ta informacija nije tačna.

"Ta informacija nije tačna. Oni su se ranije dogovarali da se vide, ali do tog sastanka nije došlo", kratko je objasnila za list "Danas" Milena Popović Ivanović.

Rekla je i da porodica nema nikakvih informacija o istrazi o ubistvu njenog supruga, ali da očekuje da će one biti saopštene u narednih nekoliko dana.Ostale vesti

Nastavlja se protest u Gračanici zbog napada na srpskog mladića
Četvrti dan za redom u Gračanici su mirno protestovali roditelji, prijatelji i meštani zbog prebijanja mladića Luke Dimitrijevića, zahtevajući da se obavi ponovna istraga i da se napad Albanaca okarakteriše i tretira drugačije od nesporazuma.
  • 17.04.2021
Privedeni mladići koji su mahali albanskom zastavom u Mitrovici

Kosovska policija privela je u Kosovskoj Mitrovici dvojicu mlađih Albanaca i napisala im prekršajne prijave zbog kretanja u vreme policijskog časa. Pri tom, tokom kretanja delom Mitrovice u kojem žive većinom Srbi, privedeni su mahali zastavom Albanije, prenosi RTS.

  • 15.04.2021
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su svakodnevne provokacije u srpskim sredinama na Kosovu postale realnost sa kojom živi i suočava srpski narod.
  • 15.04.2021
Protest zbog prebijanja mladića u Gračanici. Etnički motivisani napad ili nesporazum?

Zbog napada i prebijanja devetnaestogodišnjeg Luke Dimitrijevića u Gračanici je održan protest roditelja, prijatelja i meštana. Ispred policijske stanice okupilo se tridesetak ljudi. I dok roditelji i predstavnici lokalne vlasti u Gračanici tvrde da se radi o etnički motivisanom napadu, iz Policije tvrde da je u pitanju nesporazum.

  • 14.04.2021
U Gračanici napadnut i pretučen srpski mladić
Devetnaestogodišnji L.D. iz Gračanice napadnut je i pretučen sinoć od strane trojice Albanaca ispred Centra građanske energije (CEC). L.D. je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene, saznaje RTV Kim
  • 14.04.2021
Gračanica: Uhapšen zbog krađe

Jedno lice, čiji podaci nisu objavljeni, uhapšeno je tokom jučerašnjeg dana zbog krađe.

  • 12.04.2021