Milan Radoičić tužio Radu Trajković za „povredu ugleda i časti“

Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste kojeg kosovsko tužilaštvo sumnjiči za umešanost u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića, podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu protiv predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM, Rade Trajković zbog povrede ugleda i časti.

Podeli ovaj članak sa:
  • Milan Radoičić (Foto Telegraf)

Ovu vest saopštila je Trajković na svom Tviter profilu, navodeći da će se braniti „poligrafom“, a potvrdio je i sam Radoičić u razgovoru za KoSSev. „Tačno je“, kratko je odgovorio ne želeći dalje da komentariše.

Rada Trajković je u više navrata u medijima javno označavala Radoičića kao osobu odgovornu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića. Istovremeno kritikovala je i srpske pravosudne organe zbog toga što su, kako je ona to objasnila, štitili Radoičića od kosovskih istražnih organa koji za njime tragaju još od novembra prošle godine kada je u Severnoj Mitrovici izbegao hapšenje.

„Radoičić se nalazi na međunarodnoj poternici, njegov jatak je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić…Oni ne žele, iako su priznali institucije pravosuđa Kosova, da Radoičić dođe i dokaže svoju nevinost, da skine sa sebe hipoteku Srbina koji je učestvovao u organizaciji ubistva najčestitijeg među nama“, kazala je Trajković, nedavno gostujući na N1.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane