Vesti
Hronika

Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji na prelazu Brnjak

Prištinski medij Kallxo prenosi da je Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji, nakon što je pri ulasku na Kosovo na prelazu Brnjak, ustanovljeno da se nalazi na poternici.
Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji na prelazu Brnjak
Milan Radoičić (Foto Beta)

Radoičića je po standardnoj proceduri dočekao policijski službenik, a nakon što je otpočela provera dokumenata, ustanovljeno je da se radi o traženoj osobi, navodi Kallxo.

Nakon toga on se svojim automobilom odvezao i pobegao u pravcu centralne Srbije.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima su policijski službenici dozvolili da dođe do ovakvog razvoja događaja.

Za Radoičićem je raspisana poternica zbog ubistva Olivera Ivanovića. Isti je posle izvesnog vremena izbrisan sa liste za pretres odlukom tužioca koji je vodio istragu. Nakon nekog vremena Specijalno tužilaštvo ga je ponovo stavilo na listu traženih lica.

Ovo je drugi put da je Radoičić uspeo da pobegne od kosovske policije, a pre dve godine napustio je stan nekoliko minuta pre nego što su Specijalne jedinice pokušale da ga uhapse.Ostale vesti

U Badovcu napadnute dve osobe, napadači privedeni
Kosovska policija saopštila je u svom dvadesetčetvoročasovnom izveštaju da su juče u Novom Badovcu kod Gračanice dvojica muškaraca kosovskih državljana privedena zbog napada na dva lica.
  • 29.11.2022
Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022