Vesti
Hronika

Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji na prelazu Brnjak

Prištinski medij Kallxo prenosi da je Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji, nakon što je pri ulasku na Kosovo na prelazu Brnjak, ustanovljeno da se nalazi na poternici.
Milan Radoičić pobegao Kosovskoj policiji na prelazu Brnjak
Milan Radoičić (Foto Beta)

Radoičića je po standardnoj proceduri dočekao policijski službenik, a nakon što je otpočela provera dokumenata, ustanovljeno je da se radi o traženoj osobi, navodi Kallxo.

Nakon toga on se svojim automobilom odvezao i pobegao u pravcu centralne Srbije.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima su policijski službenici dozvolili da dođe do ovakvog razvoja događaja.

Za Radoičićem je raspisana poternica zbog ubistva Olivera Ivanovića. Isti je posle izvesnog vremena izbrisan sa liste za pretres odlukom tužioca koji je vodio istragu. Nakon nekog vremena Specijalno tužilaštvo ga je ponovo stavilo na listu traženih lica.

Ovo je drugi put da je Radoičić uspeo da pobegne od kosovske policije, a pre dve godine napustio je stan nekoliko minuta pre nego što su Specijalne jedinice pokušale da ga uhapse.Ostale vesti

Na Cetinju ubijeno 11 osoba, među njima i dvoje dece, napadača ubio sugrađanin
Na Cetinju u petak iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je usmrtio sugrađanin, kazala je dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja. Rekla je i da je od 11 stradalih lica - dvoje dece.
  • 12.08.2022
Skulanevo: Albanac prijavio decu zbog natpisa „CZV“. Meštanin novčano kažnjen

Nekoliko dečaka iz Skulaneva kredom je na improvizovanom igralištu ispisivalo „CZV“, odnosno skraćenicu za njihov omiljeni fudbalski klub Crvenu Zvezdu. Međutim, dok su to pisali, automobilom je, kako tvrde meštani, kroz selo prošao nepoznati Albanac koji je decu opsovao i produžio. Nešto kasnije se, kako objašnjavaju za RTV Kim, isti vratio u pratnji Kosovske policije kojoj je prijavio srpske mališane da su ispisivali „Z“ simbol ruske vojne akcije u Ukrajini.

  • 12.08.2022
Sutra se navršava 19 godina od zločina nad decom u Goraždevcu
Sutra se navršava 19 godina od ubistva dvoje i ranjavanja četvoro srpske dece u Goraždevcu kod Peći. Za taj zločin još uvek niko nije odgovarao.
  • 12.08.2022
Pucnjava ispred diskoteke u Gračanici
Kosovska policija izvestila je danas da je ovog četvrtka u 03.05 u Gračanici registrovala slučaj upotrebe oružja ili opasnog sredstva.
  • 12.08.2022
Aleksandar Ivanović: Neko ima interes da istraga o ubistvu ostane u fioci
Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog Olivera Ivanovića, smatra da bi osnivanje anketnog odbora u parlamentu moglo da pomeri ovaj slučaj sa mrtve tačke, ali i da očigledno neko ima interes da rasvetljavanje Oliverovog ubistva tapka u mestu.
  • 11.08.2022
Protesti vlasnika prodavnica u Velikoj Hoči
U znak protesta zbog pljački prodavnica koje se ponavljaju u dva navrata za manje od dva meseca, vlasnici trgovinskih radnji u Velikoj Hoči su od danas zatvorili svoje radnje.
  • 10.08.2022