Vesti
Hronika

Masovna tuča u Mitrovici, reagovala i interventna

Nešto posle 21:00 u Severnoj Mitrovici došlo je do još jedne masovne tuče. Veća grupa muškaraca sukobila se u jednom kafiću u blizini kružnog toka, nedaleko od nekadašnjeg žutog stuba.
Masovna tuča u Mitrovici, reagovala i interventna
Mesto na kome je došlo do tuče (Foto KoSSev)

U bašti kafića večeras je bilo prisutno više desetina gostiju, dok je ujedno puštana glasna muzika.

Pre nepunih pola sata došlo je do sukoba između više muškaraca, usled čega je morala da interveniše Kosovska policija. Njima je u pomoć pristigla interventna jedinica koja je uspela da smiri situaciju. Gosti su ubrzo zatim napustili lokal, saznaje KoSSev na licu mesta.

Najmanje dve osobe su privedene.

Iz Kosovske policije još uvek nema više detalja o tuči, piše za KoSSev.

Podsetimo, ovo je peta masovna tuča u ovom mesecu u centru Kosovske Mitrovice.

Prethodna se dogodila juče u ranim poslepodnevnim satima, kada su se u bašti kafića „Soprano“ sukobilo više lica. Usled ove tuče privedeno je pet osoba, dok je čak šest policijskih službenika, među kojima je i policajac koji ima čin kapetana, suspendovano zbog sumnje da nisu reagovali na osnovu svojih ovlašćenja za održavanje javnog reda.Ostale vesti

Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020
Obijena kuća u Gračanici
Lopovi su sinoć upali u kuću Zorana Кostića u ulici Кosovke devojke u Gračanici, napravili premetačinu i odneli novac koji su uspeli da pronađu u novčaniku.
  • 21.09.2020
Jednomesečni pritvor za 30 uhapšenih u akciji policije u Karačevu
Osnovni sud u Gnjilanu usvojio je predlog Osnovnog tužilaštva u ovom gradu i odredio jednomesečni pritvor za 30 osumnjičenih osoba, od kojih su 12 pripadnici Kosovske policije. Oni su pre dve noći uhapšeni u akciji usmerenoj protiv krijumčarenja robe i organizovanja ilegalnog kockanja u pograničnom području u selu Karačevo.
  • 20.09.2020
Pronađen ukraden novac iz crkve u Babinom Mostu
Ukradenu torbu sa crkvenim novcem sveštenika Aleksandra Našpalića iz obijene Crkve Pokrova Presvete Bogorodice kod Babinog Mosta pronašli su danas lovci u blizini ovog sela.
  • 18.09.2020
Gnjilane: Nasilje u porodici u porastu
Broj slučajeva porodičnog nasilja u Kosovskom Pomoravlju je u porastu. Za nepunih devet meseci registrovano je više od 130 slučajeva porodičnog nasilja.
  • 18.09.2020
Uhapšene četiri osobe osumnjičene za krivično delo prostitucije
U Prištini i Kosovu Polju uhapšene su četiri osobe osumnjičene za izvršenje krivičnih dela „omogućavanje ili prisiljavanje na prostituciju“, „obezbeđivanje prostorija za prostituciju“ i „saizvršilaštvo“, navodi se u saopštenju Kosovske policije.
  • 16.09.2020