Vesti
Hronika

Lopov pobegao iz policijske stanice u Gračanici

Oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobegao je lopov koga su pripadnici policije prethodno uhapsili.
Lopov pobegao iz policijske stanice u Gračanici
Policijiska stanica u Gračanici (Foto Kim)

Ovu informaciju je za RTV Kim potvrdio i komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković. On, međutim, nije želeo da iznese više detalja o ovom incidentu, rekavši da trenutno imaju "situaciju", ali je kazao da će javnost o svemu naknadno obavestiti.

Nakon što je lopov pobegao, iz stanice za njim su krenuli policajci kako bi ga uhvatili. Kako su nam potvrdili očevici, došlo je do pucnjave u centru mesta, a potom i do udesa u blizini gračaničkog groblja.

Policija još uvek traga za odbeglim lopovom.

Inače, poslednjih godina u Gračanici i okolnim mestima su česte krađe i obijanja kuća i drugih objekata. O problemu sa krađama i drugim bezbednosnim incidentima nedavno je ukazano i na prošloj sednici SO Gračanica.

Gračanica onlajn je u međuvremenu objavila da se radi o dvojici odbeglih muškaraca, a Kosovo onlajn da je jedan od njih ranjen.

Sve ove medijske navode nije želeo da nam potvrdio komandir Policijske stanice Bratislav Trajković. Ostale vesti

Kosovska Policija: Uhapšen državljanin Srbije
Kosovska policija je potvrdila da je na Gazimestanu priveden državljanin Srbije i da je sproveden u stanicu Policije.
  • 28.06.2022
Mladić iz Beograda uhapšen nakon parastosa na Gazimestanu
Nikola Nedeljković iz Beograda (2002. godište) uhapšen je na Gazimestanu, javlja RTS. Policajci su mu, pošto je završen parastos stradalim srpskim junacima u Kosovskoj bici, golom do pojasa stavili lisice na ruke i odveli ga džipom u pravcu Prištine.
  • 28.06.2022
MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022