Vesti
Hronika

Lopov pobegao iz policijske stanice u Gračanici

Oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobegao je lopov koga su pripadnici policije prethodno uhapsili.
Lopov pobegao iz policijske stanice u Gračanici
Policijiska stanica u Gračanici (Foto Kim)

Ovu informaciju je za RTV Kim potvrdio i komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković. On, međutim, nije želeo da iznese više detalja o ovom incidentu, rekavši da trenutno imaju "situaciju", ali je kazao da će javnost o svemu naknadno obavestiti.

Nakon što je lopov pobegao, iz stanice za njim su krenuli policajci kako bi ga uhvatili. Kako su nam potvrdili očevici, došlo je do pucnjave u centru mesta, a potom i do udesa u blizini gračaničkog groblja.

Policija još uvek traga za odbeglim lopovom.

Inače, poslednjih godina u Gračanici i okolnim mestima su česte krađe i obijanja kuća i drugih objekata. O problemu sa krađama i drugim bezbednosnim incidentima nedavno je ukazano i na prošloj sednici SO Gračanica.

Gračanica onlajn je u međuvremenu objavila da se radi o dvojici odbeglih muškaraca, a Kosovo onlajn da je jedan od njih ranjen.

Sve ove medijske navode nije želeo da nam potvrdio komandir Policijske stanice Bratislav Trajković. Ostale vesti

Da li je
Ostaje trajna sramota, na celoj Srbiji, a pre svega na vlasti, zato što to gnusno ubistvo, sa očiglednom političkom pozadinom, nikada nije rasvetljeno do kraja, kaže za RTV Kim Borko Stefanović povodom tri godine od egzekucije Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. Sve što je bilo do Srbije, uradila je, smatra Veljko Odalović.
  • 16.01.2021
Skupovi za Olivera ispred SDP-a
Ispred prostorija SDP-a u Kosovskoj Mitrovici, na mestu gde je pre tri godine ubijen Oliver Ivanović, nekadašnji saradnici ubijenog lidera kosovskih Srba pale sveće.
  • 16.01.2021
Prijatelji, poznanici i nekadašnji saradnici pokojnog Olivera Ivanovića smatraju da je njegovo ubistvo političko i da sudski proces na Kosovu ne teče kako treba. Ksenija Božović kaže da bi Oliver, "da je prihvatio neke savete, možda danas bio među nama", a meštani Gračanice sumnjaju da će se odgovorni za njegovu smrt ikada pronaći.
  • 16.01.2021
Pronađeno telo muškarca kod Gračaničkog jezera
Bivši policijski službenik na Kosovu Fadilj Suljević pronađen je mrtav u blizini Gračaničkog jezera, javljaju prištinski mediji i dodaju da se radi o osobi koja je kao svedok bila pozvana u Specijalni sud za zločine pripadnika nekadašnje OVK.
  • 15.01.2021
Kosovski političari na godišnjici u Račku
Kosovski političari odali su danas počast stradalima ispred Memorijalnog kompleksa u Račku.
  • 15.01.2021
Miroslav Ivanović: Oliverovo ime nekome para uši
"Nažalost, sve moje reči se obistinjuju. Prolazi i treća godina i pravog rezultata istrage za izvršiteljem i nalogodavcem nema. Nema pomaka", rekao je za RTV Kim Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera.
  • 15.01.2021