Vesti
Hronika

Leposavić: Pokušao ilegalno da uđe na Kosovo

Kosovska policija zaplenila je juče ujutru jedno vozilo sa robom i privela na ispitivanje Srbina koji je pokušao ilegalno da uđe na teritoriju Kosova.
Leposavić: Pokušao ilegalno da uđe na Kosovo
Leposavić (Foto Kim arhiva)

U Naselju Postenje u opštini Leposavić jedinica Kosovske policije zaustavila je juče vozilo sa stranim registarskim oznakama kojim je upravljao državljanin Srbije, pod sumnjom da je pokušao ilegalno da uđe na teritoriju Kosova, saopštila je Kosovska policija.

Kako se navodi u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju, u vozilu je bilo utovareno oko 400 litara derivata u vrednosti od 430 evra.

Odlukom tužioca roba i vozilo su upućeni na carinski terminal dok je osumnjičeni nakon ispitivanja pušten. Slučaj se dalje istražuje.Ostale vesti

Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020
Jevtić: Pucano na kuću povratnika u Vidanju
Danas oko 13 sati, nepoznata lica pucala su iz vozila na kuću povratnika u selu Vidanje kod Kline, objavio je ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić.
  • 04.08.2020
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
  • 04.08.2020
Merdare: Zaplenjeno preko 10.000 falsifikovanih evra
Na kontrolnom punktu Merdare noćas je zaplenjeno 10.500 falsifikovanih evra, saopštila je Uprava carine.
  • 01.08.2020
Na zidu ograde Pešića u Klini ispisana poruka
Preteća poruka na engleskom jeziku “killer” (ubica) ispisana je sinoć oko 19 sati na zidu ograde oko porodičnog doma srpskih povratnika Aleksandra i Vesne Pešić u Klini, potvrdio je za Kosovo Onlajn predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković.
  • 27.07.2020
Staro Gracko: Bol ne prestaje, vreme je da neko odgovara
Parastosom u Starom Gracku, kod Lipljana, obeležena je 21 godina od ubistva 14 srpskih žetelaca. Porodice stradalih i dalje čekaju pravdu i nadaju se da će počinioci biti pronađeni.
  • 23.07.2020