Vesti
Hronika

Leposavić: Jedno lice stradalo prilikom prevrtanja traktora

U opštini Leposavić, u blizini mesta Borčane, jedno lice danas je stradalo prilikom prevrtanja traktora.
Leposavić: Jedno lice stradalo prilikom prevrtanja traktora
Leposavić (Foto arhiva Kim)

“Na seoskom putu ka selu Borčane, oko 15 časova došlo je do prevrtanja traktora, gde je na licu mesta stradao Đ.I. “ – rekao je za Kontakt Plus regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović

Prema njegovim rečima, ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt na licu mesta.

Pored lekarske ekipe, na licu mesta bili su i istražni policajci policijske stanice Leposavić, regionalna istražna jedinica i vatrogasna jedinica, dodao je Radović.

Obavešten je nadležni tužilac, koji je naložio da telo ne ide na obdukciju, već da se preda porodici, s obzirom na to da nema prijava u vezi ovog slučaja.Ostale vesti

Godišnjica ubistva Dimitrija Popovića
Danas se navršava šesnaest godina od ubistva srednjoškolca Dimitrija Popovića iz Gračanice. Porodica i prijatelji organizovali su parastos ubijenom mladiću.
  • 05.06.2020
Ukradeni automobil Mališe Tijanića pronađen uništen
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić je na Tviter nalogu saopštio da je automobil koji je krajem aprila ukraden Mališi Tijaniću iz Crkoleza, pronađen danas i da je potpuno uništen.
  • 04.06.2020
Tačijevo obezbeđenje pod istragom PIK-a i Tužilaštva
Policijski inspektorat Kosova i Državno tužilaštvo objavili su u zajedničkoj izjavi da se bave jučerašnjim incidentom u kome su telohranitelji predsednika Kosova Hašima Tačija pretukli aktivistu Pokreta Samoopredeljenja (PS) koji je Tačija nazivao "lopovom".
  • 04.06.2020
Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020