Vesti
Hronika

Leposavić: Evakuisane tri porodice zbog požara

Zbog požara koji je zahvatio tri stare stambene zgrade u selu Belo Brdo u opštini Leposavić, tri porodice su evakuisane, izjavio je za Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
Leposavić: Evakuisane tri porodice zbog požara
Leposavić (Foto Fejsbuk)

Radović je rekao da je, prema rečima očevidaca, uzrok požara najverovatnije stara elektroinstalacija i jak olujni vetar koji je duvao.

Prema njegovim rečima, policijska stanica Leposavić je juče oko 14.30 dobila informaciju da je u selu Belo Brdo izbio požar koji je zahvatio stambeni objekat.

“Patrola je izašla na lice mesta gde je zatekla vatrogasnu jedinicu koja je radila na gašenju požara. Požar je zahvatio tri stare stambene zgrade u vlasništvu RMHK Trepča. Prema informacijama sa terena, u zgradi su živele tri porodice koje su evakuisane na bezbedno mesto”, rekao je Radović.

O slučaju je obavešten protivpožarni inspektor, rekao je policijski portparol.

On je dodao da još uvek nema informacija o tome kolika je materijalna šteta pričinjena u požaru.Ostale vesti

Grupa albanskih mladića skinula tablu ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića" na kratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,,Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020