Vesti
Hronika

Leposavić: Evakuisane tri porodice zbog požara

Zbog požara koji je zahvatio tri stare stambene zgrade u selu Belo Brdo u opštini Leposavić, tri porodice su evakuisane, izjavio je za Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
Leposavić: Evakuisane tri porodice zbog požara
Leposavić (Foto Fejsbuk)

Radović je rekao da je, prema rečima očevidaca, uzrok požara najverovatnije stara elektroinstalacija i jak olujni vetar koji je duvao.

Prema njegovim rečima, policijska stanica Leposavić je juče oko 14.30 dobila informaciju da je u selu Belo Brdo izbio požar koji je zahvatio stambeni objekat.

“Patrola je izašla na lice mesta gde je zatekla vatrogasnu jedinicu koja je radila na gašenju požara. Požar je zahvatio tri stare stambene zgrade u vlasništvu RMHK Trepča. Prema informacijama sa terena, u zgradi su živele tri porodice koje su evakuisane na bezbedno mesto”, rekao je Radović.

O slučaju je obavešten protivpožarni inspektor, rekao je policijski portparol.

On je dodao da još uvek nema informacija o tome kolika je materijalna šteta pričinjena u požaru.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020