Lekar iz Lipljana Fitim Seljimi dobio poziv Specijalnog suda

Specijalni sud je poslao poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog i lekaru iz Lipljana, Fitimu Seljimiju. Informaciju je na Fejsbuk nalogu potvrdio Seljimi koji je rekao da je poziv dobio zbog angažmana u OVK.

Podeli ovaj članak sa:
 • Fitim Seljimi (Foto Fejsbuk)

„Danas sam dobio poziv od Specijalnog tužilaštva da se pojavim tamo kao osumnjičeni za svoje aktivnosti u Oslobodilačkoj vojsci Kosova. Iako mi je bio uvek živ, danas sam snažnije vratio osećaj ponosa za ovaj svetli period svog života", napisao je Seljimi na Fejsbuku.

Selimi je rekao da je njegova služba u OVK bila vrhunac realizacije njegovog ličnog identiteta, za koji je rekao da se nikada neće promeniti.

“Niko ne treba nimalo da sumnja i za to im garantujem da svako moje angažovanje u borbi za slobodu sa drugima u redovima Oslobodilačke vojske Kosova bio je vrhunac realizacije mog ličnog, porodičnog i nacionalnog identiteta i moje najsvesnije delovanje kojem ne bi promenio nikada nijedan trenutak i nijedan detalj", poručio je Seljimi.

Ostale vesti

 • Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Bivši ministar administracije i lokalne samouprave u Vladi Kosova, Ivan Todosijević, osuđen je danas u Osnovnom sudu u Prištini na 2 godine zatvora zbog „podsticanje na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir ili netoleranciju“, potvrdio je za KoSSev advokat, Nebojša Vlajić.

 • Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Vest koja se pojavila na albanskom portalu Indeksonline o tome da je sekretarica pokojnog Olivera Ivanovića Silvana Arsović preminula je lažna, potvrdila je za našu televiziju potpredsednica GI SDP Ksenija Božović.

 • „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  U drugom panelu Konferencije o nestalim i ubijenim novinarima na Kosovu govori se o institucionalnoj odgovornosti o rešavanju slučajeva ubijenih i nestalih novinara na Kosovu. „Šokiran sam činjenicom da broj ubijenih novinara na Kosovu nikome ništa ne znači“, kazao je Veran Matić, predsednik Komisije za istrage ubijenih i nestalih novinara u Srbiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane