Vesti
Hronika

Lažna vest o smrti Silvane Arsović

Vest koja se pojavila na albanskom portalu Indeksonline o tome da je sekretarica pokojnog Olivera Ivanovića Silvana Arsović preminula je lažna, potvrdila je za našu televiziju potpredsednica GI SDP Ksenija Božović.
Lažna vest o smrti Silvane Arsović
Silvana Arsović ( Foto: Printscreen/facebook)

Ksenija Božović je za RTV Kim izjavila da se upravo vratila iz bolnica gde je Arsovićeva smeštena i da se ona nakon primljene terapije oseća bolje.

Božovićeva je rekla da je šokirana da je portal Indeksonline objavio takvu neistinu.

Vest da je Arsovićeva živa za pojedine medije na srpskom jeziku potvrdio je i direktor KBC Kosovska Mitrovica Milan Ivanović, predstavnici policije i članovi GI SDP.

Arsovićeva je primljena u bolnicu zbog povišenog krvnog pritiska kao posledica stresa zbog podizanja optužnice protiv nje od strane Specijanog tužilaštva. Nju i još petoro Srba sumnjiče za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića. Iz SDP-a su, međutim, saopštili da Arsovićeva ne poznaje, niti je ikada srela ostale osumnjičene.Ostale vesti

Obeležavanje 24 godišnjice NATO bombardovanja

U petak 24. marta navršavaju se 24 godine od početka NATO bombardovanja na SR Jugoslaviju. Godišnjica će biti obeležena u Gračanici.

  • 21.03.2023
Milivojević: Podnet zahtev za formiranje Anketnog odbora za istinu o „Pandi“
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević rekao je da je Skupštini Srbije podnet zahtev za formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja istine o zločinu u pećkom kafiću "Panda".
  • 20.03.2023
Dvojica napala muškarca na Malom Zvečanu

Kosovska policija regiona Sever zabeležila je u današnjem izveštaju slučaj nanošenja lakih telesnih povreda u opštini Zvečan.

  • 20.03.2023
Opljačkana kuća porodice Mitić u Lapljem Selu

Nepoznati počinioci opljačkali su sinoć kuću porodice Mitić u Lapljem Selu. Prema rečima vlasnika kuće Jugoslava pljačka se najverovatnje dogodila sinoć oko 18 časova, a iz kuće je odnet sav nakit i tri laptopa. Mitići su u vreme pljačke bili van kuće, a po povratku su zatekli isprevrtan nameštaj i stvari.

  • 19.03.2023
Priština: U hotelu jedna osoba ubijena, dve povređene
U hotelu u naselju Arberia u Prištini, danas je jedna osoba ubijena, a dve su povređene.
  • 18.03.2023
SafeJournalists: Zaustaviti zastrašivanje novinara na Kosovu
Regionalna novinarska mreža SafeJournalists je saopštila da je neko pokušao da zapali garažu urednika javnog servisa Radio-Televizije Kosovo Aljbana Selimija u Prištini i pozvala nadležne da istraže motive tog napada, što pre pronađu počinioce i adekvatno ih kazne.
  • 17.03.2023