Laplje Selo: Tuča Srbina i Albanca

U Lapljem Selu je danas došlo do fizičkog obračuna između Srbina B.A. i jednog Albanca čiji identitet nije saopšten. B.A. je povređen, dok je Albanac zadržan u pritvoru. Incident nije etnički motivisan, kažu u Policiji.

Podeli ovaj članak sa:
 • Laplje Selo (Foto TV Most)

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković potvrdio je za RTV Kim da je došlo do sukoba između dvojice muškaraca. U tom sukobu, lice srpske nacionalnosti je povređeno.

“Zbog neraščišćenih računa danas je u Lapljem Selu, najpre došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog obračuna između jednog Srbina i jednog Albanca. Međutim, ne radi se o etnički motivisanom incidentu”, kaže Trajković.

On je potvrdio da je Albanac priveden i da mu je određen pritvor od 48 sati.

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane