Vesti
Hronika

Laplje Selo: Kamion udario u banderu, deo električnog stuba upao u "Tropkanu"

Teretni kamion udario je pre pola sata u električni drveni stub u Lapljem Selu i oborio ga je. Deo bandere pao je u lokal "Tropikana" koji se nalazi na samoj raskrsnici puteva koji vode ka Livađu i Gračanici.
Laplje Selo: Kamion udario u banderu, deo električnog stuba upao u
Bandera u kafiću (Foto K. Marinković)

Oko 15 časova u banderu na raskrsnici u Lapljem Selu udario je kamion, pa je od siline udarca ona pala a jedan njen deo ušao je u kafić "Tropikana" u kojem se trenutno nalaze gosti.

Policija je blokirala put u samom mestu, pa se sva vozila upućuju na druge putne pravce. Na lice mesta još uvek nisu došli predstavnici Kosovske elektroenergetske korporacije (KEDS).

Struja u ovom delu Lapljeg Sela je isključena.

Opština Gračanica je upoznata sa problemom nastalim nakon obaranja bandere. Vladica Trajković iz Odeljenja javnih službi tvrdi da ovaj slučaj nije u domenu opštine ali da su o svemu obavestili KEDS koji još uvek nije posetio mesto incidenta. Takođe je rekao da je razgovarao i sa vlasnikom kafića koji, kako tvrdi, ne želi nikakvu odštetu.Ostale vesti

Saslušan B.B. Gaši: Svedok pod pritiskom određenih grupa u Mitrovici

U Osnovnom sudu u Prištini nastavljeno je saslušanje svedoka na suđenju za ubistvo lidera GI “SDP” Olivera Ivanovića. Danas je u svojstvu svedoka ispitan B.B. koji je po zanimanju taksista.

  • 24.11.2021
Misteriozni nestanak Boška Mladenovića
Ni posle više od 45 dana policija i rođaci nemaju nikakvu informaciju o slučaju nestanka Boška Mladenovića (92) iz sela Straža u opštini Novo Brdo. Njemu se u noći između 8. i 9. oktobra izgubio svaki trag.
  • 24.11.2021
Nastavljeno ispitivanje svedoka u slučaju ubistva O. Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini je ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 24.11.2021
Na Kosovu u sredu dan žalosti zbog nesreće u Bugarskoj
Predsednica Kosova Vjosa Osmani proglasila je sredu danom žalosti zbog tragične nesreće u Bugarskoj.
  • 23.11.2021
Završeno ispitivanje Ksenije Božović u slučaju ubistva Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini završeno je ispitivanje svedoka Ksenije Božović u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 23.11.2021
Ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište za ubistvo O. Ivanovića
Pred posebnim Odeljenjem Osnovnog suda u Prištini nastavljeno je ispitivanje svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 23.11.2021