Krađa stoke u Radevu

Porodici Mitrović u Radevu, u opštini Gračanica, noćas su ukredeni krava i tele. Slučaj je prijavljen policiji.

Podeli ovaj članak sa:
  • Prazna štala Mitrovića

Mitrovići su praznu štalu primetili jutros kada su krenuli da nahrane stoku. Domaćica Olivera Mitrović kaže za RTV Kim da su prilikom krađe lopovi presekli i njihovu i komšijsku žicu i iz štale izveli steonu kravu sa teletom.

„Jutros kada smo ustali samo što se nismo šlogirali. Krenilu smo da sredimo i pomuzemo kravu i videli da nema ništa u štali. Vrata su bila zatvorena, kao da su krave tu. Onda smo videli da su isekli žicu. Kravu i tele su proterali između zida i štale, na zidu se vide tragovi jer se krava tu odrala“, kaže Olivera.

Slučaj je prijavljen policiji.

„Bila je policija iz Gračanice. Napisali su zapisnik, procenili da je u pitanju teška krađa i da je vrednost oko 2.500 evra“.

Ovo je, inače, drugi put da Mitrovićima kradu stoku. Prva krađa se dogodila pre desetak godina. Počinioci nisu pronađeni.

„Ne znam odakle im smelosti da dođu u tuđe dvorište i kradu. Mogu u kuću da ti uđu lopovi, u štalu...Sin je bio budan do 3 sata, ali ništa nije čuo“.

Krađom stoke, Mitrovići su ostali bez jednog od prihoda. „Od toga živimo, muž ima minimalnu penziju, sad ne možemo ni da kupimo drugu kravu“, kaže Olivera.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane