Vesti
Hronika

Krađa automobila u Ugljaru

Porodici Rikalo koja stanuje u Ugljaru prošle noći je iz dvorišta ukraden automobil, potvrđeno je za RTV Kim iz Policijske stanice u Gračanici.
Krađa automobila u Ugljaru
Ugljare (Foto: Kim)

Šef istražne jedinice Boban Simonović u telefonskoj izjavi za RTV Kim kaže da je policijskoj stanici u Gračanici ovaj slučaj prijavljen jutros i da se vodi istraga.

"Jutros oko 7:30 je porodica Rikalo prijavila slučaj da je ukraden auto Audi A4 karavan. U pitanju je porodično vozilo. Na terenu smo došli do nekih saznanja, pratimo određene tragove. Videćemo šta možemo da uradimo dalje", kazao je Simonović.

Kako nezvanično saznajemo, lopovi su prerezali žicu i ušli u dvorište u kojem Rikalovi stanuju i ukrali automobil. Komšije tvrde da tragovi automobila vode kroz obližnje njive, pa se pretpostavlja da su počinioci tu proterali vozilo.

Inače, ovo je druga krađa automobila u poslednjih nedelju dana. Ispred bolnice u Lapljem Selu nedavno je ukraden automobil u vlasništvu S.D. inače zaposlenog u Policiji Kosova. Ostale vesti

Kod Prištine uhapšen muškarac, zaplenjeno preko 27 kilograma marihuane
U okviru akcije Kosovske policije, u selu Mramor kod Prištine, uhapšen je muškarac kod koga je pronađeno više od 27 kilograma marihuane.
  • 09.08.2022
Petković sa porodicom momka uhapšenog na Gazimestanu
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk nalogu da se sastao sa porodicom Nikole Nedeljkovića, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.
  • 09.08.2022
Tužilaštvo: Nastavlja se inspekcijski nadzor na Brezovici

Na području Brezovice i danas se vrši inspekcijski nadzor u cilju istrage o nelegalnoj gradnji u zoni Nacionalnog parka, saopšteno je iz Tužilaštva u Uroševcu.

  • 09.08.2022
Slabiji zemljotres kod Ulcinja
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 7.33h registrovao slab zemljotres, sa epicentrom na tri kilometra jugozapadno od Ulcinja.
  • 09.08.2022
Ruska novinarka proterana sa Kosova
Kosovske vlasti uhapsile su tokom vikenda rusku novinarku Dariju Aslamovu i proterale je, pod optužbom da je špijunirala za Moskvu, uz zabranu ulaska na Kosovo u trajanju od pet godina.
  • 08.08.2022
Šumski požar u okolini Kline

Šumski požar koji je danas oko podneva izbio nadomak Kline, preti da ugrozi povratničko selo Drenovac, a vatra se širi i prema selima Bokšić, Petrič i Duge Njive, saznaje Riznica.

  • 08.08.2022